Ordu'da 2 günde 304 noktada heyelan
19.07.2022 - 13:35ORDU'da 2 gün boyunca etkili olan sağanak nedeniyle 304 heyelan meydana geldi. Heyelanların etkilediği 28 konut tahliye edildi, kentte temizlik ve hasar tespit çalışması başlatıldı.
- 0
- 0
- 723
ORDU'da 2 gün boyunca etkili olan sağanak nedeniyle 304 heyelan meydana geldi. Heyelanların etkilediği 28 konut tahliye edildi, kentte temizlik ve hasar tespit çalışması başlatıldı.
Erzurum’da kamp sürecine devam eden Çaykur Rizespor'un futbolcusu Mithat Pala, “Rizespor için vazgeçilmeyen futbolculardan bir tanesi olmak istiyorum” dedi.
RİZE Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atmaca Tayfa Rov Takımı, tasarladığı insansız su altı aracıyla TEKNOFEST 2022 finallerinde yarışacak.
TRABZON’da yaşayan bel fıtığı hastası Recep Boğaçlı'nın (52), sol kalçasında, nadir görülen bir hastalık olan ‘Kondrosarkom’ olarak tanımlanan kıkırdak doku tümörü tespit edildi. Tümör nedeniyle uyluk kemiğinin 20 santimetrelik kısmı alınarak yerine protez takılan hasta, sağlığına kavuştu.
Dünyada Kovid-19 vakalarının son 5 haftadır yeniden yükselişe geçtiği bildirildi.
Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19'la mücadeleye ilişkin, "Biz bundan sonra tedbirlere devam ederek Kovid'le birlikte nasıl yaşamamız gerektiğini biliyoruz. Yeniden kapatma ve benzeri durumlar olmayacak. Aşımız var, ilacımız var, tedbirlere devam." dedi.
Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav'da (2022 LGS) Rize'de sıralamada ilk 50 içerisinde yer alan öğrenciler ve velileri Rize Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde düzenlenen Karakucak Güreşleri'nde, Volkan Tosun rakibini bırakarak eski pehlivan olan hakem Muharrem Palaoğlu'nu yere serdi.
Rize'nin Pazar ilçesinde bir hayırsever, mahalle sakinlerinin 9 bin liralık market borcunu ödedi.
1 EV TAHLİYE EDİLDİ, İTFAİYE ERİ KADINI SIRTINDA TAŞIDI
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - ŞALPAZARI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Temel Yeterlilik Testinin (TYT) oturumunda, Kocaeli'den katılan adayın birinci olduğunu bildirdi.
Giresun'dan Sakarya Meydan Muharebesi'ne katılan 42. ve 47. gönüllü alayların vatan savunması kısa film haline getiriliyor.
Artvin’in Yusufeli ilçesinde düzenlenen Karakucak Güreşleri'nde, Volkan Tosun rakibini bırakarak eski pehlivan olan hakem Muharrem Palaoğlu'nu yere serdi.
BOLU'nun Mudurnu ilçesinde, yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi olan şirkete haciz işleminin gerçekleştirilmemesi nedeniyle ve borçların ödenmesi için verilen mühlet kararı, 3 ay daha uzatıldı.
TRABZON'un Maçka ilçesi Karadağ eteklerindeki Sümela Manastırı'nda taş düşmesi sonucu 2 turistin yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından 6 yıl süren, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi projesi, yeniden gündeme geldi.
ORDU'nun Fatsa ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle dere taşarken, 2 iş yeri ile 10 evi su bastı.
RİZE’de 11’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Tulum, Müzik ve Sanat Festivali 11 ülkeden 400 kişilik halk dansları topluluğu katılımıyla 20-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
KURBAN Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolundaki tatilciler, TEM'in Bolu geçişinde akıcı yoğunluk oluştururken, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.
ZONGULDAK'ın Alaplı ilçesinde oynanan maçta köy takımları oyuncuları ve taraftalrlar birbirine girdi. Tekme ve yumruklu kavgada 2'si jandarma 3 kişi yaralandı, 17 kişi gözaltına alındı.
