Çıkan yangında 2 ev, ahır ve traktör kullanılamaz hale geldi
13.02.2025 - 20:09Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 2 ev, ahır ve traktör zarar gördü, yangına müdahaleye giden itfaiye aracı devrildi.
- 0
- 0
- 1843
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 2 ev, ahır ve traktör zarar gördü, yangına müdahaleye giden itfaiye aracı devrildi.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir intihar olayıyla ortaya çıkan ruhsatsız apart otel skandalı, gizlenen detayları gün yüzüne çıkardı.
İbrahim Tatlıses'in eski menajeri Şule Yazar, sanatçının kendisini tehdit ettiği, mobbing ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Ordu'da, Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu ile Araştırma ve Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Rize'de aniden rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Daşkıran'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'a uğurlandı.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Daşkıran, geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettti.
Esenyurt Belediyesi’nin CHP’li eski yönetiminin bir skandalı daha gün yüzüne çıktı. 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yüzlerce koli malzemeyi, deprem bölgesine göndermeyip depolarda çürütmüşler.
Avrupa’da en fazla vakaların Türkiye’de görüldüğü obezite ile yıllarca mücadele eden 42 yaşındaki iş insanı Fatih Özcan, ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlayınca hayatını değiştirmeye karar verdi. Özcan, uygulanan tedaviyle 102 kilo vererek bambaşka birine dönüştü.
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Akbaş, çocukların geç evlenen ve çocuk sahibi olan ebeveynlerinin kendilerini okula bırakmasını istemediklerini, diğer anne-babalara göre 'yaşlı' olan erkek ve kadınların bu nedenle yüz gençleştirme operasyonlarına yöneldiğini söyledi.
Vatandaşların zincir market şubelerindeki 50 bine yakın ürünün fiyatını görerek karşılaştırma yapabildikleri "marketfiyati.org.tr" adlı internet sitesine ilgi yoğun oldu. Siteye 24 saatte 490 bin tekil ziyaret ve 2 milyon 141 bin arama yapıldı.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde sibirya kurdunun karda traktör kullandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü Deprem Dairesi Başkanı Prof. Dr. Aykut Akgün, "Türkiye'de bilinen yaklaşık 500 diri fay hattı var. Bu 500 diri fayın yaklaşık 170'i çalışılmış durumda" dedi.
Samsun'un Ladik ilçesinde kayak festivali düzenlendi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ve asrın depreminin konuşulduğu geniş kapsamlı panelde “Dirençli şehirler oluşturmada, vatandaşlarımızın kendi yaşam güvenliğini teminat altına alabilmeleri için yapıları daha güvenilir hale getirmek önemli bir görev ve sorumluluğumuzdur. Trabzon'da şehrin tamamını içine alacak şekilde yapı stoku envanterinin çalışmasını müşterek bir şekilde başlatıyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kamuda çalışan engelli sayısını 70 bin 878’e çıkardıklarını belirterek, "Birazdan da bin 830 engelli kardeşimizin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirmesini gerçekleştireceğiz" dedi.
Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Faruk Bilir, alışveriş yaparken kasada telefon numarası istenen vatandaşa, öncesinde bilgilendirme yapılması gerektiğini belirtti.
Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili, yarın idrak edilecek.
Ege Denizi'nde saat 04.14'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Sinop'un Dikmen ilçesinde kar nedeniyle kaldıkları köyün yolu kapanan ve erzakı biten ailenin yardımına, İl Özel İdaresi ekipleri yetişti.
Amasya’da, soğuk algınlığı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede tedavi gören hemşire Minecan Tek (32) hayatını kaybetti. 4 yıllık hemşire Tek’in cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Iğdır'a gönderildi.
