Trabzon'da sanayi sitesinde silahlı kavga: 1 yaralı
06.01.2025 - 15:58Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün sanayi sitesindeki bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 2416
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün sanayi sitesindeki bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.
Sarıkamış Şehitleri için 1900 rakımlı yaylada anıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal market, online sipariş sistemi ile 19 ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların markete gelmeden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasını imkan sağlıyor.
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliğince yapılan basın açıklamasında memur ve emekli maaşlarının yeniden değerleme oranına güncellenmesini, üzerine refah payı eklenerek gerçek anlamda bir zamma kavuşturulmasını talep edildi.
Rize'de 2 hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 70 yaş üzerindeki bazı kişiler, hayat tecrübelerini genç kuşaklara aktarmak için kamera karşına geçti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 ilde uyuşturucuya yönelik 2 haftadır devam eden "Narkokapan-5" operasyonlarında; 839 kilogram uyuşturucu madde ile 1 milyon 168 bin 42 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek zehir taciri bin 713 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.
Samsun’un Yakakent ilçesinde, Rusya/Ukrayna karasularında avlanarak kaçak yollarla ülkeye sokulmaya çalışılan 3 bin 620 kilo kalkan balığı ele geçirildi.
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 41 sözleşmeli personel istihdam edecek.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düğün salonunda silahlı kavgayla ilgili 3 şüpheli yakalandı.
Ortahisar Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2024 yılında, 156’sı yabancı uyruklu olmak üzere toplam 2 bin 134 çiftin nikâhı kıyıldı.
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu, bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Tüm yurtta soğuk ve karlı hava etkisini gösterirken, Kuşadası’nda Ocak ayının ilk haftasında sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ve tatilciler güneş ve denizin tadını çıkardı.
Bursa’nın İznik’e bağlı Hocaköy’de, tarlasını süren bir çiftçi pulluğuna lahit takıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Rize ve diğer illerdeki kongrelerin hayırlı olmasını temenni ederek, partililere teşekkürlerini iletti. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Rize İl Teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti ve Cumhur İttifakı ne kadar güçlü, ne kadar üretken, ne kadar kucaklayıcı olursa unutmayın Türkiye'nin bütün hedeflerine ulaşması, milletin hayallerine kavuşması da o derece kolay, hızlı, etkin şekilde gerçekleşir." dedi.
Bugün Rize'de Yapılan 8. Olağan Rize İl Kongresi Sonrası Yeni İl Yönetimi Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde vefat eden Kıbrıs gazisi Muhammet Karslı'nın cenaze törenine katıldı.
Bakan Memişoğlu’nu, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
İzmir'de lise öğrencisi iki kardeşin geliştirdiği mobil uygulamayla üzümde hastalık, zararlı böcek ve hasat bilgilerinin anlık olarak takip edilebilmesi sağlanacak.
