Rize'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı düzenlendi
13.11.2024 - 15:45Rize'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.
- 0
- 1
- 1865
Rize'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Trabzon'da sahte içki operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinin sahil kesiminde bulunan ve birini koparana 387 bin 141 lira para cezası verilen kum zambaklarına (pancratium maritimum) iş makinesiyle zarar verildiği ortaya çıktı.
Ordu'nun doğasıyla ön plana çıkan Çambaşı Kayak Merkezi'nde yeni sezon hazırlıkları tamamlandı.
Artvin'in en önemli turizm merkezlerinden Borçka Karagöl Tabiat Parkı, ziyaretçilerini yüzeyi buz tutmuş gölü ve sonbahar renklerinin hakim olduğu karla kaplı ormanlarıyla karşılıyor.
Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde ikametlerinde 3'ü antika 27 silah ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.
Rize Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Adem Tornacı, Rize’de mevcut sanayi sitesinin taşınması ve genişletilmesi için yeni bir proje çalışmasının başladığını duyurdu. Valilikte gerçekleştirilen istişare toplantısında, Çiftekavak’tan Pehlivantaşı’na kadar uzanacak bir "Sanayi Vadisi" oluşturulması kararı alındı.
Tokat'ta babasını tabancayla vuran kişi gözaltına alındı.
Giresun'un Espiye ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde jandarma karakolunun açılışını gerçekleştirdi.
Antalya İl Sağlık Müdürü Özkan, geçirilen viral enfeksiyonların çocuklarda diyabete eğilimi artırdığını belirterek, tanısı konulmayan diyabetin hastada komaya kadar giden süreçle karşılaştıklarını söyledi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bolu merkezli meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin simüle edildiği tatbikatı 7 ilde eş zamanlı düzenliyor.
Artvin'de, diyabetle mücadeleye destek vermek, farkındalığı artırmak ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak amacıyla yürüyüş düzenlendi.
Ortahisar Belediyesince "Sessiz Tehlike Diyabet ve Diyabetik Yara Yönetimi" konulu seminer gerçekleştirildi.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralanan kişi, sorunun çözülmesini istiyor.
Havza Belediyesine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp toplama kamyonu hizmete girdi.
Samsun'da boy limitinin altında balık avlayan ve satışını yapan 92 kişi ile kuruluşa yaklaşık 2 milyon lira para cezası uygulandı.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Trabzonspor galibiyetinin, camianın tek yürek olarak kenetlenmesiyle elde edildiğini ifade etti.
Çorum Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, kentteki sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi hayvanlara yönelik de sağlık hizmeti sunuyor.
49 yıl önce mezun olduğu okula müze açıldığını duyan 68 yaşındaki emekli eğitimci mezun olduğu yılın anı defterini vakit kaybetmeden okula hediye etti.
