Rize’de şehitler unutulmuyor
02.07.2024 - 12:15Rize’de vatan, din ve mukaddesat uğruna canlarını feda ederek şehit olan kahramanlar unutulmuyor.
- 0
- 0
- 15166
Rize’de vatan, din ve mukaddesat uğruna canlarını feda ederek şehit olan kahramanlar unutulmuyor.
Rize'de Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 15 kişi işe alınacak.
Dar gelirli vatandaşların elini rahatlatmak için sosyal yardımların tek çatı altında toplanmasına karar verildi. Aynı kişi birkaç yerden yardım alamayacak. Üç çocuklu aileye vergi indirimi ve uygun kredi de yolda.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir astsubayın şehit olduğunu duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için 887 milyon lira tutarındaki haziran ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatıracaklarını bildirdi.
Görevinden ayrılan Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık'ın yerine Selim Köse atandı.
Karabük'te yaşamını yitiren Kıbrıs gazileri Hasan Çetin ve Cihan Akcabelen toprağa verildi.
Bingöl-Elazığ kara yolunda 24 Mayıs 1993'te usta birliklerine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan sivil kıyafetli ve silahsız 33 asker için anma töreni düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yönelik alınan atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Gümüşhane'de Engelliler Haftası kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Gülten Ataklı'yı silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Mürsel Ataklı'nın yargılanmasına devam edildi.
Tokat'ta bir süre önce hayata geçirilen "Gönül Bağından Sevgiye Uzanan Eller" projesi kapsamında sevgi evlerinde kalan çocuklar, Gaziosmanpaşa Üniversitesini (TOGÜ) ziyaret etti.
Türkiye'nin, geçen yıl sonu itibarıyla 22 milyon 206 bin 34 olarak belirlenen çocuk nüfusu, ülke nüfusunun yüzde 26'sını oluşturdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı dolayısıyla erken yapılacağını duyurdu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen aylarda müjdesini verdikleri 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan "Türkiye Yaşlı Profili Araştırması" verilerini paylaştı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu(EPDK), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, taşınma söz konusu olsun ya da olmasın elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyeceğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi 584 bin 941 haneye 399 milyon 947 bin lira doğal gaz tüketim desteği ödeneceğini bildirdi.
