Boğulma tehlikesi geçiren çocuk hastaneye kaldırıldı
24.06.2024 - 11:55Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren kız çocuğu hastenede tedavi altına alındı.
- 0
- 0
- 14320
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren kız çocuğu hastenede tedavi altına alındı.
Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 50 puanla 9. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor'da yeni sezonda tüm planlar Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda yapılıyor.
Ayder Yaylası'nda at biniciliği keyfi yaşamak isteyenler için heyecan verici bir haberimiz var!
Samsun’da bir evde çıkan yangında aile bireyleri alevlerin arasından çıkartıldı.
Ordu’nun Mesudiye ilçesinde ayı ile diyalog kurmak isteyen aile tebessüm ettirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde köpeğe vurmamak için menevra yapması sonucu bariyere çarpan otomobildeki aynı aileden 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.
Rize'de iki otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi yaralandı.
Düzce'nin Çilimli ilçesinde kendisinden 10 gündür haber alınamayan Alzheimer hastası 90 yaşındaki kadın metruk binada ölü bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir astsubayın şehit olduğunu duyurdu.
Rize'nin merkezine en yakın konumda yer alan Isırlık Tabiat Parkı, şehir merkezinin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin yeni gözdesi haline geldi.
Zonguldak'ta veteriner hekim Fatih Yaman, sokakta iki kez yaralı bulup tedavi ederek sağlığına kavuşturduğu kediye evinin kapılarını açtı.
Tatil döneminin çocukların teknolojik cihazları sınırsızca kullanabilecekleri anlamına gelmediğini belirten Doç. Dr. Mehmet Dinç, bu süreci sokakta oynayarak, sosyalleşerek ve fiziksel aktivitelerde bulunarak değerlendirmeleri önerisinde bulundu.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, bariyere çarpan otomobilin takla atması sonucu aynı aileden 5 kişi yaralandı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı.
Rize'de Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlık keçi, 3 gün sonra sarp dağlık alanda bulundu.
Artvin'in Borçka ilçesinde kamyonetin devrilmesi sonucu yaralanan aynı aileden 4 kişi tedavi altına alındı.
Rize'de görev yapan jandarma üsteğmen tarafından öldürüldüğü iddia edilen 2 aylık eşi toprağa verildi.
Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Bolu ve Kocaeli'de serinlemek isteyenler, Kurban Bayramı'nın son gününde yaylaları ve sahilleri tercih etti.
Eski Havza Belediyesi Meclisi üyeliği yapan 66 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Yıldız'ın cenazesi, toprağa verildi.
Rize'de Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar bayramın tadını çıkarırken insan yaşamın sekteye uğramaması için faaliyet veren polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri gibi meslek grupları çalışmalarına bir an bile ara vermeden devam etti.
