Samsun'da Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlendi
18.05.2025 - 22:17Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlendi.
- 0
- 0
- 1921
Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “PKK'nın amaç ve hedeflerine hizmet etmek üzere yaşama geçirmeye çalışacağınız o anayasaya asla ve kata izin vermeyeceğim” dedi.
Tokat'ın Zile ilçesinde kaçak kazı yaparken üzerine kaya devrilen Sadık G. (70) hayatını kaybetti.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
Erzincan’da traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hayatını kaybetti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Terörsüz Türkiye ve bunun getireceği bir takım ekonomik açılımla Türkiye daha da güçlenecektir." dedi.
Rize Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık hayvan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Boğaz Mahallesi Kurbanlık Hayvan Satış Yeri, hizmet vermeye devam ediyor.
Son yılların yükselen trendi "İyi yaş alma" veya "Sağlıklı yaşlanma" konuları denilince akla sağlıklı beslenme ve egzersiz gelse de kaliteli uyku tam da bu ikilinin ortasında yer alıyor.
Sinop’un Türkeli ilçesinde alev alan hafriyat kamyonunda ağır hasar oluştu.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğunca "Arayış Şifa" konulu panel organize edildi.
Ordu’nun Mesudiye ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında 4 kızılgeyik doğaya bırakıldı.
Gümüşhane ’nin Kelkit ilçesinde ‘yaralama’ suçundan kaydı bulunan Hüsamettin M’nin (33), tarım aletleri satılan iş yerine gelen Meryem Y.’ye (48) bıçakla saldırı girişimi, iş yeri sahibi tarafından ani bir müdahaleyle engellendi. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan tarihi Kız Kalesi, turizme kazandırılmayı bekliyor.
Tokat'ın yaylalarında otlatılan kuzuların eti ve verimli ovalarında yetiştirilen sebzelerle yapılan coğrafi işaretli Tokat kebabı, kenti ziyaret edenlerin tatmadan ayrılmadığı lezzetler arasında yer alıyor.
Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Hacıhalil köyünde bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. 1 ev ve 2 samanlığa da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Samsun'da kestane ağaçlarında gal oluşumuna neden olan ve arıcılık faaliyetlerini de olumsuz etkileyen gal arısı ile mücadele kapsamında, 2 bin 500 faydalı böcek doğaya salındı.
Artvin’in Hopa ilçesinde seyir halindeki karton yüklü kamyonetin kasasında bulunan kartonlar alev aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bağ evine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettiği, 1 kişinin öldüğü, 5'i asker 6 kişinin yaralanmasına ilişkin görülen davada, 2 sanığa olay yerinde keşif yaptırıldı.
Kastamonu 'nun Tosya ilçesi merkezli 5 ilde, internette sahte araç kiralama siteleri oluşturarak, mağdurlardan 'araç kiralama bedeli, kasko ve sigorta bedeli' adı altında para alarak 160 milyon TL dolandıran çeteye yönelik operasyonda, 19 şüpheli yakalandı, 7'si tutuklandı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1926'da Türkiye'nin ilk çeltik fabrikasının kurulduğu Kastamonu'nun Tosya ilçesinde üreticilerin çeltik ekim mesaisi başladı.
