Yaşlı kadın derede ölü bulundu
17.02.2024 - 09:48Çorum'un İskilip ilçesinde 80 yaşındaki kadın derede ölü bulundu.
- 0
- 0
- 4023
Çorum'un İskilip ilçesinde 80 yaşındaki kadın derede ölü bulundu.
Yaşam memnuniyeti araştırması sonuçlarına göre, mutlu olduğunu beyan eden 18 ve üzeri yaştaki bireylerin oranı, 2022 yılında yüzde 49,7 iken 2023 yılında 3 puan artarak yüzde 52,7 oldu.
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havaların ardından baharda yaşanabilecek don olaylarının fındık verimini etkileyebileceği belirtildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Kayış, 20 yılı aşkın zamandır bölgede balık hastalıklarının tespiti ve önlenmesi alanında ciddi katkı sunduklarını bildirdi.
Türkiye'den yola çıkan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden (RTEÜ) de 2 akademisyenin yer aldığı 24 kişilik kafile Antarktika'ya ulaştı.
ABD'de yapılan bilimsel bir çalışma sonucunda çayın yeni bir etkisi ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) işbirliğiyle gençleri savunma sanayisi alanında yetiştirmek için hazırlanan "Savunma Sanayii 101" ve "Savunma Sanayii 401" projelerinde başvuru aşamasına gelindi.
Karabük'te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde ayağı çapa makinesine sıkışan kişi yaralandı.
Bolu'nun Göynük ilçesinde kendisinden haber alınamayan kişi, gölde ölü bulundu.
Bilkent Üniversitesi UNAM'da geliştirilen teknoloji, kalp atışı, kardiyovasküler yaşlanma, damar esnekliği gibi sağlık verilerini aynı anda ölçerek bilgisayara aktarabiliyor.
Türkiye, enerjide dışa bağımlılığını azaltmak ve tüketim içinde öz kaynakların payını artırmak için karasularındaki aramalarına ağırlık verirken, bu yıl yeni keşiflere imza atmayı hedefliyor.
Çorum'un Ortaköy ilçesinde 68 yaşındaki kişi, arazide ölü bulundu
Aksaray'da bir kişi evinin bahçesindeki odunlukta ölü bulundu.
Samsun'un Atakum ilçesinde bir kadını silahla öldürdüğü öne sürülen zanlı tutuklandı.
Zonguldak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden savcılık katibi için görev yaptığı Karadeniz Ereğli Adliyesi önünde tören düzenlendi.
Karadeniz Dalgıçları Spor Kulübü üyeleri, Karadeniz’de hayalet ağı temizliği yapmak için dalış yaptıkları esnada buharlı gemi batığı keşfetti. 50 metre derinlikte 100 metre uzunluğunda bir buharlı gemi batığı ile karşılaşan dalgıçlar, hayalet ağlar nedeniyle geminin ismine ulaşamadı.
Giresun'da inme geçiren 3 hasta, erken müdahale ile felç kalma riskinden kurtulup sağlığına kavuştu.
ABD'de enflasyon ve yükselen faiz oranlarının etkisiyle hane halkının üzerindeki finansal stres artarken, kredi kartı borçlarının tutarı geçen yılın son çeyreği itibarıyla rekor seviyeye yükseldi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde yol açma çalışmaları sırasında iş makinesinin üzerine çığ düştü.
