Sahte Anzer Balları'na yönelik hukuki mücadele başlatıldı
13.06.2025 - 12:21Dünyaca ünlü ‘Anzer Balı'nın' sahteleri hakkında hukuki mücadele başlatıldı.
- 0
- 0
- 1204
Dünyaca ünlü ‘Anzer Balı'nın' sahteleri hakkında hukuki mücadele başlatıldı.
Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Lutz ve Helga Grabowski çifti, Türkiye'deki bir aylık bisiklet yolculuğunda 1400 kilometre yol katetti.
Bolu'nun Gerede ilçesi Anadolu Otoyolu geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsü, önündeki tüp yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 16 kişi yaralandı.
BARTIN'da M.B (21), bir otelin aynı odasında kaldığı arkadaşı Z.G.'yi (23) çıkan tartışmada göğsünden ve sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı.
Öğrencileri ve ebeveynleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) stresinin sardığı şu günlerde Psikolog Ege Canyurt doğru yönetilemeyen sınav kaygısının öğrencinin başarısını gölgeleyebileceğini belirtti.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin anne Yüksel Güran'ın avukatı, kararın bozulması talebiyle Yargıtay'a başvurdu.
ABD'nin Boston kentinde JetBlue Havayolları'na ait yolcu uçağı Boston Logan Uluslararası Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıktı.
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" tamamlandı.
Karabük'te dondan etkilenen tarım arazilerinde incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2025 yılına afet açısından çok hızlı başladıklarını belirterek, "İklim değişikliği tarım sektörünü olumsuz etkiledi. Çok şiddetli afetler geçiriyoruz. Afet sayısı artmakla beraber afetin şiddeti de artıyor” dedi.
Bolu'da parkta çıkan kavgada S.Ş.'nin (13) yumruk attığı A.Ö.T.’nin (15) kalbi durdu. Olay yerinde yapılan kalp masajı ile hayata döndürülen genç hastanede yaşamını yitirirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Rize’de her hafta Pazar günü Çamlıbel Mahallesi Dalyan mevkiinde kurulan semt pazarı, sınavlar nedeniyle iki hafta boyunca kurulmayacak.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde dört köy muhtarı, düğün davetiyesi dağıtımının daha kolay hale gelmesi amacıyla "dijital gönderim" kararı aldı.
Ordu'da’ 2018’de boşanan çift ve yakınları sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen kavgaya çevredeki bazı kişiler de katıldı. Kavga anı, cep telefonuyla kaydedildi.
Amasya'da asker eğlencesinde verilen yemekten sonra rahatsızlanan 39 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Bartın'da çalıştığı kauçuk fabrikasında forkliftten düşen Özgür Çelik (38), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
DOĞU Karadeniz’de yöresel kıyafetlerini giyen bölge halkı, renkli kumaşlar, zil, çan ve boncuklarla süslediği büyükbaşlarıyla çıktığı yaylalarda yaz mevsimini doğayla iç içe geçiriyor. Besici kadınların seslendirdiği türkü ve maniler eşliğindeki yayla göçü, renkli görüntüler oluşturuyor.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile iş birliği içinde yürütülen TÜBİTAK destekli yapay mera projesi alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Samsun’un Atakum ilçesinde Damla Korkmaz’ı (32), sokak ortasında dövüp taciz ettiği öne sürülen Sinan A. (30), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.
Ordu’da ‘Cevizci Dede’ olarak tanınan Tahsin Doğru (90), her gün açtığı pazar tezgahında kendi bahçesinde ürettiği ceviz, fındık ve kuru fasulye gibi organik ürünlerin satışını yapıyor. Amacının para kazanmak olmadığını belirten Doğru, “Yaşıtlarım gibi evde oturmayı sevmiyorum” dedi.
Ordu’da Sefer P. (46), husumetli olduğu Mesut Aksu'yu (39) çıkan tartışmada göğüs ve karnından bıçaklayarak öldürdü.
