58 KALEM SPOR MALZEMESİ MAL ALIMI
23.01.2025 - 00:01RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 2781
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Bolu'da 76 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel'de, AFAD ve arama kurtarma ekiplerinin kriminal incelemeleri tamamlanırken, jandarma ekipleri yangından geriye kalan değerli eşyaların tespit edilmesi için otelde detaylı bir arama çalışması başlattı.
Bolu Kartalkaya'da bulunan otel yangınında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Özüm Karataşlı, son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara'da, Yasamkent İlker Spor ve Gerede Önder Spor U18 takımları arasında gergin geçen futbol müsabakasında, maçın bitiş düdüğüyle hem sahada hem tribünde kavga çıktı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sinan Ateş suikastı soruşturmasında aralarında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'un da bulunduğu 22 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde tüfekle vurulan 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'ya Ukrayna'daki savaşı sona erdirmek için bir anlaşmaya varmaması halinde yüksek düzeyli yaptırım ve ithalatta ek gümrük vergileri getirme tehdidini yenileyerek, “Rusya'ya zarar vermek istemiyorum” dedi.
Yozgat'ta önce kayıp ihbarı yapılan ardından ise öz annesi tarafından öldürüldüğü itiraf edilen 4 yaşındaki çocuğun gömüldüğü iddia edilen çöplükte süren arama çalışmaları sonuç vermezken, çalışmaların kapsamı genişletildi.
Ordu'da, umreye gidecek 213 kişi için uğurlama programı düzenlendi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, şehirdeki doğurganlık oranının Türkiye ortalamasının da altında olduğunu ve bu durumu tersine çevirmeleri gerektiğini belirtti.
Türkiye'nin en kaliteli çay üreticilerinden biri olan Efor Çay’ın reklam filmleri, ‘’Ne Kadar Efor, O Kadar Efor Çay’’ söylemi ve jingle’ı ile yayınlandı.
Rize’de Çocuk Dilenciliği Operasyonu: Çocuklar Gözetim Altına Alındı
Bolu Kartalkaya'daki otel yangını faciasında yaşamını yitiren Zehra Sena Gültekin'in, yangın sırasında annesini arayarak helallik istediği öğrenildi. Ayrıca, Zehra Sena Gültekin ve eşi Bilal Gültekin'in Uygur Türkü küçük bir kızın koruyucu ailesi olduğu belirtildi.
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yaşayan yürüme ve konuşma engelli Enes Külekçi, engellerini aşan resim yeteneğiyle kendine hayran bıraktı.
Karadeniz'de hamsi sezonu yoğun geçen avlanma döneminin ardından yavaş yavaş bitme noktasına geliyor. Hamsinin avının düşmesi ile kilogram satış fiyatı da iriliğine göre 175-250 TL arasında değişiyor.
Bu yıl 17. kez düzenlenecek olan Ayder Kardan Adam Festivali, 24-25-26 Ocak tarihlerinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Giresun'un Espiye ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklama kararı verildi.
Samsun'da 15 yaşındaki kız kardeşini bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balık satışı yapan tezgahları denetledi.
