Atmacalar, Güzellik Yarışmasında
29.10.2022 - 16:01RİZE’nin Ardeşen ilçesinde, atmaca ve şahin tutkunları 'Şahin ve Atmaca Güzellik Beceri ve Doğaya Salım Festivali'nde bir araya geldi.
- 0
- 0
- 688
RİZE’nin Ardeşen ilçesinde, atmaca ve şahin tutkunları 'Şahin ve Atmaca Güzellik Beceri ve Doğaya Salım Festivali'nde bir araya geldi.
AMASYA'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak telefonla dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, tutuklandı.
BARTIN’ın Amasra ilçesinde 41 kişinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 25 kişiden 24'ü gözaltına alındı.
SAMSUN'a 30 kilometre mesafedeki, Türkiye'nin en büyük deltalarından olan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ndeki nadir türler, doğaseverlerin ilgisini çekiyor.
Rize İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı 'Çay Turizmi’ gündemiyle gerçekleştirildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi
GİRESUN'un Bulancak ilçesinde deniz kıyısında cesedi bulunan kişinin Hüseyin Komaralp (32) olduğu belirlendi.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde kamyon ile tali yoldan çıkan kamyonetin çarpıştığı kazada, kamyonet sürücüsü İbrahim Koç (58), hayatını kaybetti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca Yargıtaya seçilen 10 üyeye Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katıldığı törenle mazbataları verildi.
TRABZON'un Of ilçesinde gezdirmek için götürdüğü çay bahçesinde kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş'ı (4) tabancayla başlarından vurarak öldüren müezzin Emre Göktaş (38), 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada 2'nci kez hakim karşısına çıktı.
GİRESUN'un Bulancak ilçesinde deniz kıyısında erkek cesedi bulundu.
Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan terör örgütü PKK şüphelisi tutuklandı.
TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suçiçmez, Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden ocağında 41 kişinin yaşamını yitirdiği grizu patlamasına ilişkin, “Barolar Birliği olarak, soruşturma ve yargılama aşamasında her alanda yer alacağız.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesindeki maden ocağında 2013 yılındaki grizu patlamasında 8 işçinin öldüğü kazada, kurum yöneticilerinin yargılanmasının önü, Anayasa Mahkemesi kararıyla açıldı.
Doğu illerinde sofraların vazgeçilmezlerinden "keledoş"un sahiplenilmesi konusunda Van ve Ağrı arasında rekabet yaşanıyor.
BARTIN’ın Amasra ilçesinde 41 madencinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye örnekleme yapılması için madencilerin kullandığı ekipmanlar getirildi.
SAMSUN'da galerici Hüseyin Kandemir'in müşterisinden noter devri ile birlikte plakasını da değiştirerek alıp satışa çıkardığı otomobile, satın aldığı kişinin bir önceki sahibine verdiği çekin karşılıksız çıkması nedeniyle mahkeme kararıyla şerh konuldu.
Rize'de atmaca avına çıkan bir grup arkadaş, sis bastırması nedeniyle avdan vazgeçip, tulum çalarak eğlenmeye başladıkları esnada ağlarına takılan atmacanın şaşkınlığını yaşadı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki merkez binasına 1 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 1'i tutuklu 2 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı.
