Mevsim Kış, Hava Yaz
21.01.2023 - 16:41Mevsin normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tedirgin ediyor.
- 0
- 0
- 652
Mevsin normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tedirgin ediyor.
2017 yılından beri yapılan Kış Yüzme Şenliği fikrinin öncüsü Hasan Önder açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda üstünlük sağladı.
Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan Brezilya asıllı oyuncu Jessica May'ın kütüğünde Rize Çayeli yazıyor.
Rize Ziraat Odası'nda 12 Şubat'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan Mustafa Mavi önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin intihara meyilli 19 öğrenciye verdiği destek ile intiharlarının engellendiğini söyledi.
Trabzon'da sokakta bitkin bulunarak veterinere götürülen hayvanın, köpek mi yoksa çakal mı olduğunun belirlenememesi üzerine DNA testinin yapılmasına karar verildi
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film vizyona girdi.
Rize'de sağlık sorunları nedeniyle evde eğitim alan öğrencinin karne ve hediyesi, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen tarafından verildi.
Trabzon'da, SMA hastası Emir Asaf için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı.
Ordu, Sinop, Samsun ve Giresun açıklarında 3 yıldır sürdürülen çalışmalar sonucu, ana yurdu Büyük Okyanus olan ' Pasifik İstiridyesi' istilası tespit edildi.
Giresun Valisi Enver Ünlü’nün girişimleriyle Giresun Adası tam kapasite ile turizme kazandırılıyor.
Polis Meslek Eğitim Merkezi, öğrencilerinin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Polis Akademisi Bando ve Mızıka Orkestrası tarafından Rize’de konser verdi.
Rize'de 2023 yılı için toplantı, gösteri, miting ve afiş asılacak alanlar belli oldu.
Rize Belediyesi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine ilgi yoğundu.
Rize'de karne zilinin çalmasıyla 58 bin 326 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
SAMSUN’da C.Ç. (45), gittiği eğlence mekanında hesap nedeniyle tartıştığı garson G.T.'yi (20) tabanca ile bacağından yaraladı.
