YÖK'ten RTEÜ'ye Yeni Bölüm Ve Programlar İçin Onay
08.04.2025 - 19:35Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) yeni bölüm ve programların açılması için onay verdi.
- 0
- 0
- 5978
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) yeni bölüm ve programların açılması için onay verdi.
Giresun'da karların erimesiyle debisi artan Çağlayan Şelalesi, doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarının ilkbahar rotasında yer alıyor.
Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde İhsan Şen Bulvarı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı.
Dağın tüneller bölgesinde beyaza bürünen ormanlar dron ile görüntülendi
Tokat İl Özel İdaresi Atölyesi'nde üretilen Acil Durum Yatakhane Tırı, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
Trabzon’da oto lastik tamircisi Devran Pekin’in (38) otomobilinin gaz pedalı yolda ilerlerken arızalandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilikle vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.
Ordu’da üniversite eğitimi alan Cibutili Rahma Hared (26), Türk yemeklerine hayran kaldı.
Samsun merkezli 15 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gümrük kaçağı TIR ve otomobilleri ‘change’ yöntemiyle piyasaya sürdükleri tespit edilen 45 şüpheli yakalandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Rize için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
Rize'de mart ayında emniyet ekiplerinin sorumluluk alanında toplam 168 trafik kazası yaşandı.
Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 33 bin 489 araç giriş yaparken, günübirlik tatilcilerle birlikte yaklaşık 130 bin kişi ilçeyi ziyaret etti. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, 9 günlük bayram tatilinin oldukça güzel geçtiğini belirterek, “Şirin ilçemize 33 bin araç girişi olurken, otel ve pansiyonlarımızın tamamı doldu” dedi.
Doğu Karadeniz'in sahil kentlerinde bahar havası görülürken, nisanda yağan karla beyaza bürünen yüksek kesimlerdeki yaylalarda ise kayak heyecanı yaşanıyor.
Aile Yılı" kapsamında hayata geçirilen doğum yardımı başvurularının bugünden itibaren e-Devlet üzerinden alınacağı bildirildi.
Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye’de yılda ortalama 300 bin kişi kalp krizi geçiriyor. Kalp krizlerine müdahalede ilk üç dakikanın büyük önem taşıdığını belirten Prof. Dr. Mehmet Mustafa Can, kalp krizi ve kalp hastalıklarında erken teşhisin önemini vurguladı.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yüksek kesimler Nisan ayında beyaza büründü.
Ordu Valisi Muammer Erol, mart ayında yaşanan asayiş, narkotik ve siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere asayiş ve güvenliğin sağlanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, boykot çağrılarının karşılıksız kaldığını, vatandaşların milli birlik içerisinde ülke ekonomisinin ve üreticisinin yanında yer aldığını ifade etti.
Konya’da 5 çocuğu ve 55 torunu bulunan 103 yaşındaki Hasan Yaşar hayatını kaybetti.
Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasıyla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) şerbetli tatlı ve börek ihalelerini verdiği Muş ve Hakkari'deki firmalar gündem oldu.
