Boy limitinin altında balık avlayanlara yaklaşık 2 milyon lira ceza kesildi
12.11.2024 - 16:01Samsun'da boy limitinin altında balık avlayan ve satışını yapan 92 kişi ile kuruluşa yaklaşık 2 milyon lira para cezası uygulandı.
- 0
- 0
- 1083
Samsun'da boy limitinin altında balık avlayan ve satışını yapan 92 kişi ile kuruluşa yaklaşık 2 milyon lira para cezası uygulandı.
Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Silivrispor'la oynayacağı maçın tarihi ve saati belli oldu.
Tokat'ın Turhal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Ayten'in oğlu Emre Ayten'in (19) cenazesi defnedildi.
Bayburt Belediyesince yaşlılara evlerinde hizmet sunuluyor.
Rize-Artvin Havalimanı'nı ekim ayında toplam 87 bin 504 yolcu kullandı.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Trabzonspor galibiyetinin, camianın tek yürek olarak kenetlenmesiyle elde edildiğini ifade etti.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde eski belediye başkanı Osman Nuri Civelek, gölette ölü bulundu.
Çorum Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, kentteki sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi hayvanlara yönelik de sağlık hizmeti sunuyor.
49 yıl önce mezun olduğu okula müze açıldığını duyan 68 yaşındaki emekli eğitimci mezun olduğu yılın anı defterini vakit kaybetmeden okula hediye etti.
Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de mücadele ettiği ilk sezonda, kulüp tarihinin en iyi sıralamasını elde eden teknik direktör Zeynel Soyuer yaşamını yitirdi.
Ayder’in eşsiz doğasından elde edilen ve sağlık açısından oldukça değerli olan Ayder balı, son hasat döneminde yoğun ilgi gördü ve kısa sürede tükendi.
Karadeniz'de balıkçıların ağlarına takılmaya başlayan hamsi kilogramı 150 liradan tezgahlarda satışa sunuluyor.
Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.
MÜSİAD Samsun ve Trabzon şubelerinden iş insanları Tokat'ı ziyaret etti.
Tokat'ta 2019 öncesinde 18 bin 250 dekar olan ceviz bahçesi alanı, atıl ve verimsiz araziler tarıma kazandırılarak yaklaşık 61 bin 250 dekara yükseltildi.
Ordu'nun Gölköy ilçesinde sonbahar renklerinin hakim olduğu Ulugöl Tabiat Parkı doğaseverleri misafir ediyor.
Rize'nin Çayeli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli yakalandı.
Ak Parti’de Rize’nin ve Türkiye’nin rekor oyla seçilen Belediye Başkanı seçildiği İyidere ilçesinde Ak Parti Olağan ilçe kongresini coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezince hazırlanan ve Mart 2025'te uygulanmaya başlaması planlanan proje sayesinde, dron destekli yer radarıyla heyelanların erken tespit edilebilmesine olanak sağlanacak.
Rize'de İslampaşa sahilinde yapımına devam edilen Arıtma Tesisi inşaatında bu sabah saatlerinde üzücü bir iş kazası yaşandı. Özel bir şirket tarafından üstlenilen inşaat projesinde çalışan bir Ahmet Metinoğlu (23), hazırladıkları kalıbın içine düşerek ağır şekilde yaralandı.
