Of'ta Gençlik Yürüyüşü düzenlendi
16.05.2025 - 17:02Trabzon'un Of ilçesinde, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
- 0
- 0
- 2107
Trabzon'un Of ilçesinde, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
Ordu'da lise öğrencilerine, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Aile Yılı" dolayısıyla hayata geçirilen "Ailemle Öğreniyorum Projesi" kapsamında atölye derslerinde anne babaları eşlik ediyor.
Samsun'un Havza ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında kültür ve sanat etkinliği düzenlendi.
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engelliler, AFAD'ın arama-kurtarma etkinliğine katıldı.
Kastamonu 'nun Tosya ilçesi merkezli 5 ilde, internette sahte araç kiralama siteleri oluşturarak, mağdurlardan 'araç kiralama bedeli, kasko ve sigorta bedeli' adı altında para alarak 160 milyon TL dolandıran çeteye yönelik operasyonda, 19 şüpheli yakalandı, 7'si tutuklandı.
Rize'de geçtiğimiz ay trafiğe kaydı yapılan 740 taşıtla birlikte toplam taşıt sayısı nisan sonu itibarıyla 101 bin 572 oldu.
Berkay Ateş'in kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği 'Uykusuz Bir Rüya, Salim' adlı oyun, Rize'nin Fındıklı ilçesinde sahnelenecek.
Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1926'da Türkiye'nin ilk çeltik fabrikasının kurulduğu Kastamonu'nun Tosya ilçesinde üreticilerin çeltik ekim mesaisi başladı.
Havanın ısınmasıyla hayvanlarını Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerden Muş'a getiren göçerlerin süt sağım mesaisi başladı.
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları ile SOLOTÜRK, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları öncesinde Samsun'da prova uçuşu gerçekleştirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezlerinden Uzungöl'de inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere bir araya geldi.
Tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra dağ, yayla ve deniz turizmine yönelik çok sayıda alternatif sunan Trabzon, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Bayburt ve Gümüşhane sezonun ilk turistlerini ağırlıyor.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde 2 bin 228 kişinin ikamet ettiği Aksu, en kalabalık mahalle oldu.
Rize'de nisan ayında gerçekleşen konut satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,2 arttı.
Kastanmonu'nun Tosya ilçesindeki hayvan pazarına getirilen bir büyükbaş kurbanlıkta şap hastalığına rastlanması üzerine kurban pazarı ve ilçeye bağlı 25 mahalle ve 15 köydeki tüm hayvanlar karantinaya alındı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 2018'de yapılan binanın zaman içinde istinat duvarı çökerken, yolda da derin çukur oluştu.
Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan ve uzun yıllardır camdan çay kaşığı başta olmak üzere çeşitli ürünler yapan baba ve oğlu, mesleklerinin gelecek kuşaklar tarafından yaşatılmasını istiyor.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 16 Mayıs itibarıyla 2025 yılı yaş çay alım sezonunun açıldığını duyurdu.
Litvanyalı fotoğraf sanatçısı Jonas Danielevicius, Samsun'un Salıpazarı ilçesindeki etkinlikte, güneş baskı (siyanotip) tekniğini uygulamalı olarak ilgililerine anlattı.
Osmaniye'de sağanakta Bülbül Deresi'nin taşması sonucu sürüklenen 8 araçtan 7'sine ulaşıldı, 1 aracı arama çalışmaları devam ediyor.
