37 KISIM TIBBI SARF MALZEME ALIMI
19.05.2025 - 00:00T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
- 0
- 0
- 960
T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Trabzon'un Maçka ilçesinde yaylalara göç eden vatandaşlar için "Bahar, Göç, Kültür ve Sanat Festivali" gerçekleştirildi.
Samsun'da düzenlenen toplantıya katılan kardiyologlar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalp ameliyatlarını canlı izledi.
Bayburt Üniversitesinde 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni sırasında öğrenciler ve akademisyenler Filistin'e destek verdi.
Samsun'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayrak Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlendi.
Bulancak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “PKK'nın amaç ve hedeflerine hizmet etmek üzere yaşama geçirmeye çalışacağınız o anayasaya asla ve kata izin vermeyeceğim” dedi.
Tokat'ın Zile ilçesinde kaçak kazı yaparken üzerine kaya devrilen Sadık G. (70) hayatını kaybetti.
Karabük’ün Yenice ilçesinde köy camisinde çıkan yangın itfaiye görevlileri tarafından söndürüldü. Cami, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.
Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahsında Göztepe’yi 6-3 mağlup etti.
Samsun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Samsun Çocuk Maratonu ve Festivali’ düzenlendi.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
A Parti Rize İl Başkanı Av. Remzi Kutanoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ordu'da, Avrupa Birliği (AB) desteğiyle kurulan bal paketleme tesisi bünyesindeki analiz laboratuvarında yaklaşık 7 yılda 40 binin üzerinde analiz yapıldı.
Türkiye'den ocak-nisan döneminde yapılan hamsi ihracatı 4 milyon 738 bin 385 dolara ulaştı.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Bayburt'ta yaptırılan anaokuluna, Kadıköy'de bıçaklanmasının ardından hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin adı verildi.
Bartın -Karabük sınırlarında bulunan 86 bin hektarlık alandaki Uluyayla'da ilkbaharla birlikte yeşeren ağaçlarla eşsiz manzaralar ortaya çıktı. 7 kilometre uzunluğundaki yaylada rengarenk evler ve yılkı atları dronla görüntülendi.
Samsunun ikinci kez ev sahipliği yaptığı Gran Fondo İlkadım Bisiklet Yarışı başladı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde 8 ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle çökme sonucu yolu ulaşıma kapanan Yeşilce Mahallesi'nin halkı, ormandaki alternatif patikadan evlerine ulaşım sağlıyor.
