Rehber öğretmen, çiçekçi istismarını ortaya çıkardı
17.10.2022 - 09:09ORDU'nun Fatsa ilçesinde staj yapan lise öğrencisi S.T. (15), çalıştığı yerin siparişleri için gittiği çiçekçide cinsel istismara uğradı.
- 0
- 0
- 669
ORDU'nun Fatsa ilçesinde staj yapan lise öğrencisi S.T. (15), çalıştığı yerin siparişleri için gittiği çiçekçide cinsel istismara uğradı.
SAMSUN’da, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) 4 katlı İlkadım hizmet binası, taşıyıcı kolonlarında oluşan korozyon nedeniyle tahliye edildi.
Yılmaz Güney'in "Arkadaş" filmindeki rolü ve aynı ismi taşıyan şarkısıyla 1975'te üne kavuşan Melike Demirağ, yarım asırlık sanat hayatında asıl tutkusu olan müzikten kopamadığını söyledi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesinde patlama oldu. Sağlık Bakanı Koca, "Bartın'daki patlama sebebiyle can kayıplarımızın sayısı 28'e ulaştı." dedi.
AB'den Türkiye'de kurulması gündeme gelen gaz merkeziyle ilgili açıklama
ÇORUM'da belediye tarafından 80 dönüm atıl araziye ekilen ayçiçeğinden elde edilen 4 bin litre yağ, gıda maddeleriyle, ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtılmaya başlandı.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde 20 bin dönüm alanda üretilen üzümün hasadı gerçekleştirildi. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl üreticileri ziyaret ederek onlarla birlikte hasat yaptı.
GİRESUN’da, yolun karşısına geçerken yavaş ilerleyen otomobile yandan çarparak, kendisini kaporta üzerinden yere bırakan kişi, güvenlik kamerasına yansıdı.
ÇAYKUR'da çalışan mevsimlik işçiler, kadro talebini dile getirmek üzere bir araya geldi.
Rize'de 4 yıldır kalp nakli bekleyen 14 yaşındaki Esila Tüfekçi, "Organlarınızı bağışlayın ki toprak olmasın bize can olsun" dedi.
Prof. Dr. Kara, "Grip, Kovid-19 nedeniyle son 2,5 yılda yoğun olarak görülmedi. Vücudumuz, hastalığı unutmuş gibi oldu. Bu nedenle ağır geçebilir, 65 yaş üzeri veya risk grubunda olanlar mutlaka grip aşılarını olmalı." uyarısında bulundu.
Van'ın Erciş ilçesinde yaklaşık 270 hektar alanda bulunan ızgara planlı antik kent kalıntısında, 4 metre 25 santimetre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde kale duvarı ortaya çıkarıldı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, "Güney Akım, 63 milyar metreküp kapasiteyle dört hat olarak planlanmıştı. Bu, talep olması koşuluyla Karadeniz ve Türkiye üzerinden Avrupalı tüketicilere gaz ulaştırmak için kullanılabilecek kapasitedir." dedi.
"Dezenformasyonla mücadele düzenlemesi" olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
KARADENİZ ARAŞTIRMA GEMİSİ BAKIM VE ONARIMI YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
RİZE’de Engelsiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen uçurtma şenliği etkinliğinde, engelli bireyler uçurtma uçurup doyasıya eğlendi.
ZONGULDAK'ta bir apartmanın arkasındaki istinat duvarının devrilmesiyle 5 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.
RİZE'de, Vali Kemal Çeber başkanlığındaki toplantıda kenevir üretimi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Ankara'da 15 Ağustos'ta meydana gelen şiddetli fırtınada üzerine kolon devrilmesi sonucu ağır yaralanan Rizeli stajyer inşaat mühendisi Emre Çetin (22), 58 günlük yaşam savaşını kaybetti.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde iş insanı Murat Birinci'nin silahlı saldırıda yaralanması ile ilgili davada tutuklu yargılanan Ercan İ. (44) ile oğulları Demircan İ. (22) ve Mertcan İ. (18) hakkında eylem ve fikir birliği için hareket ettikleri gerekçesiyle 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istendi.
