Yasemin Adar Yiğit ikinci kez dünya şampiyonu
15.09.2022 - 09:46Sırbistan'da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kiloda Türkiye'yi temsil eden Yasemin Adar Yiğit, altın madalya kazandı.
- 0
- 0
- 821
Sırbistan'da yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kiloda Türkiye'yi temsil eden Yasemin Adar Yiğit, altın madalya kazandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde iş yeri sahibi, hareketsiz halde bulduğu serçeyi kalp masajı yaptıktan sonra doğaya bıraktı.
RİZE’de, Çaykur’a ait çay fabrikasında 6 ay süreyle mevsimlik işçi olarak çalışan Emre Yapıcı (30), Müslüm Gürses’in ‘Usta’ adlı şarkısını kadro beklentisi içeren sözlerin yer aldığı türküye uyarladı. Yapıcı’nın seslendirdiği türkü kısa sürede sosyal medyada binlerce kez dinlendi.
ZONGULDAK'ta tiyatrocu damadın arkadaşları, düğünde, 'hamile sevgili' şakası yaptı. Rol gereği hamile sevgilinin düğünü basması, gelini şoke etti. Hamile sevgiliyi canlandıran oyuncu, elbisesinin altından 'Bir yastıkta kocayın' yazılı yastık çıkardı.
BOLU'da, 1 kişinin öldüğü, 141 kişinin de kanlı ishal nedeniyle hastanelik olduğu Yuva köyünde, tedavisi devam eden 5 kişi kaldı. Serviste tedavi gören hastaların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Köyde evlere şebeke suyu verilirken, içme suyu ihtiyacı ise dışarıdan getirilen hazır sularla karşılanıyor.
ORDU Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Anonim Şirketi, fındıkta tekel oluşturduğu iddiasıyla İtalyan firma hakkında Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Cumhurbaşkanımızın açıkladı 54 TL’lik fındık fiyatının ardından 33 gün sonra açıklanan 48+1 TL’lik fiyat kabul edilebilir bir şey değil" dedi.
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan başkalarının maşası oluyor. Sürekli bizi tahrik etmeye çalışıyor. Biz de kendisine hatırlatıyoruz. Geçmişte de aynısını yaptınız, faturası ağır oldu. Bunu en iyi Yunanistan'ın bilmesi lazım. Türkiye'nin dostluğu kadimdir, düşmanlığı ise vahimdir" dedi.
MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yılda eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için ders kitaplarını ücretsiz verdiklerini belirterek, "Dün itibarıyla 153 milyon ders kitabı ücretsiz sıralarda öğrencileri bekliyorsa, yaklaşık 136 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırmış olduk" dedi.
TOKAT Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında öğrencilere verilmek üzere hazırlanan kırtasiye malzemelerini teslim etti.
Başkent EDAŞ, Zonguldak ve ilçelerinin içme suyu arzını sağlayan Ulutan Barajı'nı enerjilendiren şebeke hattını yer altına taşıdı. Proje kapsamında 1,2 milyon TL'lik bütçe ayrıldığı açıklandı.
Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Servet Altay, aşırı üzüntü ve stresin "kırık kalp", aşırı sevincin "mutlu kalp" sendromuna hatta kalp krizine neden olabildiğini söyledi.
Sanatçı Haluk Levent, Sakarya Zaferi'nin 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara'nın Polatlı ilçesinde konser verdi.
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantısında, gıda ve tarım ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı arz ve fiyatlarına ilişkin son dönemdeki gelişmeler mercek altına alındı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın sınırdaki provokasyonları sonucu 50 askerin şehit olduğunu duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine başvurular yarın başlıyor.
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-MURGUL DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MURGUL ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GÖKTAŞ ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 313 KOD NOLU B TİPİ YENİ ORMAN YOLU - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-MURGUL DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sırbistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Burhan Akbudak, grekoromen stil 82 kiloda altın madalya kazandı.
ZONGULDAK’ta, ehliyetine el konulması nedeniyle psikolojisi bozulan Şenol K., adliyenin önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi. Polis, Şenol K.’nın yanındaki benzin dolu bidonu alırken, yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi.
