Samsun’da huzurevinde yangın; 85 kişi tahliye edildi
15.04.2025 - 18:49Samsu'da Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı.
- 0
- 0
- 3812
Samsu'da Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çamaşırhanesinde yangın çıktı.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından 30 Eylül 2030 tarihine kadar yeniden akredite edildi.
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi ile Çayıralan’a bağlı Elçi köyü arasındaki karla kaplı araziden yola çıkan, yaklaşık 30 yaban domuzundan oluşan dev bir sürü cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde baharın gelişiyle birlikte hayvanlarını yaylaya çıkaran besiciler, kar yağışıyla birlikte zorlu günler yaşıyor.
HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamalarını Rize'de yapacağını duyurarak, etkinliklerde Çaykur işçilerinin sorunlarına öncelik vereceğini ve Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekeceğini açıkladı
Rize'nin Çayeli ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor.
KARADENİZ'de fındık bahçelerinde yapraklarını yiyip, suyunu emdiği bitkilerin kökünü kurutan 'kahverengi kokarca' adlı böcek türüyle mücadele sürerken, hava sıcaklıklarının düşmesiyle yaşanan zirai don üreticiyi tedirgin ediyor.
Rize’de 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında kutlanacak 49. Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle başlıyor.
Ordu Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından 3tır dolusu 7 bin 200 adet orman fidanı, Azerbaycan'ın Karabağ-Doğu Zengezur bölgesine gönderildi.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde sabah saatlerinde denize giren 37 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev alacak din görevlilerine yönelik 3'ncü Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim açılış programı düzenlendi.
Rize Artvin Havalimanı bu yaz dış hat trafiğinde önemli bir hareketliliğe sahne olacak. Haftada 17 uçuşla Suudi Arabistan ve Kuveyt’e tarifeli ve charter seferler düzenlenecek.
Trabzon merkezli 23 ilde polis ekipleri tarafından düzenlenen yasa dışı bahis ve nitelikli dolandırıcılık operasyonunda, 82 şüpheli gözaltına alındı.
PENÇE- Kilit Operasyon bölgesine gönüllü olarak giden ve burada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan Pratisyen Hekim Koray Arslan’ın (33) annesi Gülbahar Arslan (57), “Subay olmayı çok istiyordu ama liseyi bitirip harp okuluna geçince, o dönem FETÖ'cü askerler tarafından baskı yapıldı.
Artvin’de meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kayalar kara yoluna düştü.
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, 15 Nisan 2025 günü itibariyle tüm denizlerde gırgır ve trol ağları ile avcılık için genel av yasağının başladığı duyurdu.
İÇişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i en iyi tanıyanlardan biri olduğunu belirterek, “Beraber 10 yıl görev yaptık.
Beslenmenin kalp sağlığını korumanın en temel ve etkili yollarından biri olduğuna dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Okşen, "Ne yediğimiz, kalp-damar sistemimizin nasıl çalışacağını doğrudan etkiler.
Trabzon’daki maç sonrası ortaya atılan çirkin görüntülerle Rizespor taraftarına yönelik yapılan ithamlar, taraftar grubu “Cümle Alem” tarafından sert şekilde yalanlandı.
103 yaşında hayatını kaybeden Hafız Ahmet Kar Hoca, ömrünü Kur’an’a adamış, binlerce hafızın yetişmesine öncülük etmişti.
