En Fazla Kar Kalınlığı 128 Santimetreyle Palandöken'de Ölçüldü
29.12.2024 - 17:37Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı 128 santimetreyle Palandöken'de kaydedildi.
- 0
- 0
- 1158
Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı 128 santimetreyle Palandöken'de kaydedildi.
Sivas'ta bir doktorun yaralı halde bulduktan sonra evinde bakmaya başladığı karga ile dostluğu görenlerin ilgisini çekiyor.
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri, "En Mutlu Köy" yerleşkesinin özel çalışanlarıyla bir araya geldi.
Erzurum'da 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarı yaptığı öğretmenin cesedi, Karasu Nehri’nde bulundu.
Düzce 1. Amatör Ligi B grubu takımlarından Hacıyakupspor, ligden çekilme kararı aldığını duyurdu.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 54 yaşındaki 3 çocuk babası Halit Çağlar'ın bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.
İzmir'de, kan grubu uyuşmazlığı nedeniyle aile üyelerinden organ alamayan iki böbrek hastası, birbirlerinin eşlerinden yapılan nakille hayata tutundu.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Meşeköy (Petran) köyünde geleneksel olarak düzenlenen Petranboard Kayak Şenlikleri, bu yıl 19 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan 4 sanıktan anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran'a ağırlaştırılmış müebbet, Nevzat Bahtiyar'a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Güney Kore'nin Muan şehrinde 181 kişiyi taşıyan yolcu uçağının inişte kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada 75 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti davasının kararına ilişkin "Hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ilkeleri doğrultusunda gecikmeksizin verilen kararın milletimizin vicdanında yer bulması önemlidir." ifadesini kullandı.
Eğitim Bir Sen Rize 1 Nolu Şube Başkanı Adnan Yığcı, eylül ayında bir öğrencinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin yürütülen soruşturmada okul idarecilerinin 'günah keçisi' ilan edildiğini ve soruşturmanın adil bir şekilde yapılması gerektiğini savundu.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 6 gün önce denizde kaybolan 59 yaşındaki adam Ayazma sahilinde ölü bulundu.
Samsun'un manevi mimarlarından İsa Baba'nın mezar taşında yazan yazı, ziyaretçilere ibretlik bir ders veriyor.
Trabzon'da toplanan grup, Filistin'e destek açıklamasında bulundu.
Tarımsal desteklerden yararlanmak isteyen üreticilerin, 2025 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını 31 Aralık'a kadar tamamlaması gerekiyor.
ÖSYM'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ersoy, ÖSYM'nin, 2024 yılında 65 sınavda 81 oturum düzenlediği bilgisini verdi.
TBMM Genel Kurulu, 2024'te 3 ayrı kanun ve bir kanuna yapılan eklemelerle yaklaşık 100 maddeden oluşan yargı düzenlemelerini kanunlaştırdı. 2025'te de yargıya ilişkin düzenlemelerin yasalaştırılmasına devam edilecek.
Rusya Devlet Başkanı Putin’in, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i arayarak Azerbaycan Hava Yolları’na ait yolcu uçağının düşmesine yol açan olayın Rus hava sahasında meydana gelmesi nedeniyle özür dilediği belirtildi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, RTÜK Üyesi İlhan Taşcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı, “RTÜK 2024 yılında yayıncıları ‘silkeledi’” paylaşımına yanıt verdi.
