Terme Muhtarlar Derneği Başkanlığı Seçimi Yapıldı
25.01.2023 - 15:14Terme Muhtarlar Derneği başkanlığına, Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz getirildi.
- 0
- 0
- 656
Terme Muhtarlar Derneği başkanlığına, Çanaklı Mahallesi Muhtarı Ramadan Yılmaz getirildi.
Son zamanlarda bol şekilde avlanmadığı için kilosu 50 TL'nin altına düşmeyen hamsi Rize ve Artvin'de teknelerin ağlarına takılması ile vatandaşın yüzünü güldürmeye başladı.
Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Muratlı Barajı'nda üzerinde su sporları şenliği düzenlendi.
Giresun’un Eynesil ilçesinde fındık yağından sabun üreten tıp fakültesi öğrencisi, fındık sabununun birçok hastalığa ve cilt bakımına iyi geldiğini söyledi
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Dağında 14 yıl önce yaşanan ve 10 doğa tutkununun hayatını kaybettiği çığ faciasına şahit olan vatandaşlar, facianın ardından ilk defa bir yıl dönümünde Zigana’da kar olmadığını söyledi.
Gümüşhane 'de İhsan Kaplan (39), çalıştığı iş yerinde sobaya döktüğü tinerin parlaması sonucu yaralandı.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak silah ve alkol ele geçirildi.
TÜRKİYE'de en fazla yağış alan bölge olarak bilinen Karadeniz Bölgesi'nde küresel ısınma ve iklim değişikliği etkilerine bağlı olarak kuraklık tehlikesi sürüyor.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 20-25 Ekim tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Üniversiteler Arası Dünya Güreş Şampiyonasında derece alan Dünya Şampiyonları Nesrin Baş, Nazan Batır ve Dünya İkincileri Ebru Dağbaşı ve Sıla Aykul’u ağırlayarak hediye takdim etti.
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, kentin 2022'de altın yılını yaşadığını söyledi.
Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi’nin Beşirli sahilinde yaptığı Ekopark’ın üzerinden geçen viyadük ayaklarına insan, hayvan ve bitki figürleri yapıldı.
Avrupa'ya yakınlığı ve kar kalitesi ile yerli ve yabancı kayakçıların gözdesi haline gelen Kaçkar Dağları, helikopterli kayak olarak bilinen "heliski" tutkunlarını ağırlamayı sürdürüyor.
Rize’nin Pazar ilçesinde hasta yatağında Türk askerine üşümesin diye yün çorap örmesiyle tanınan KOAH hastası Meliye nine 81 yaşında hayatını kaybetti.
İlk defa ev sahibi olacak vatandaşların heyecanla beklediği Yeni Konut Finansman Programı'nın ayrıntıları belli oldu.
Altun, eğitimden teknolojiye sanattan spora gençlerin en üst düzeyde yetişmeleri için gereken altyapıyı tamamladıklarını belirterek "Gençlerimizi değerlerine bağlı, donanımlı, çalışkan, bireyler olarak geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde bakımsız halde bulunarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altına alınan 10 yaşındaki C.M.A'yı, Antalya'da kaldığı sevgi evinde ziyaret etti.
Cumhurbaşkanının seçimin yenilenmesi kararı vermesi halinde milletvekili genel seçimi ile cumhurbaşkanı seçimi birlikte yapılacak.
Türkiye'nin önemli inanç turizmi rotalarından Sümela Manastırı, yapılan ışıklandırma çalışmasıyla dik yamaçtaki ışıltılı görüntüsüyle geceleri de dikkati çekecek.
Samsun'daki barajların doluluk oranının geçen yılın aynı dönemine göre artarak yüzde 71'e çıktığı bildirildi.
