Örsan Öymen, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
15.09.2023 - 16:35Prof. Dr. Örsan Öymen, CHP’de genel başkanlığına adaylığını açıkladı. Öymen, eski genel başkanlardan Altan Öymen’in yeğeni.
- 1
- 0
- 3393
Prof. Dr. Örsan Öymen, CHP’de genel başkanlığına adaylığını açıkladı. Öymen, eski genel başkanlardan Altan Öymen’in yeğeni.
Rize’de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarındaki ve özel yurtlardaki görev yapan personellere yönelik 'Gençlerle Çalışmak' semineri düzenlendi.
CHP Grup Başkanı Özgür Özel genel başkanlığı aday olduğunu açıkladı.
Rize Valiliği ile Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Ahilik Haftasının 18-24 Eylül tarihinde kutlanacağı duyuruldu.
Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 103 lirası mazot, 46 lirası gübre olmak üzere 149 lira destek sağlanacak.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykusunu kaçırdığı anlaşılıyor." dedi.
BBP Rize İl Başkanlığı, Derepazari Belediye Başkanı Selim Metin ve Belediye personelini ziyarette bulundu.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, adli yıl açılışı dolayısıyla Rize Adliyesi'ni ziyaret etti.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Trabzon'da, evliliklerinde 57 yılı geride bırakan Cengiz ve Şükriye Alpaslan, coğrafi işaretli Sürmene bıçağı üretiminde de birbirine destek oluyor.
Derepazarı Belediye Başkanlığı tarafından 2020'den buyana sürdürülen ticari taksi plaka dağıtımı ile ortaya çıkan haksız rekabeti mahkemeye taşıyan 23 taksici mücadelelerini kazandı. Taksicilerin belediyeye karşı açtıkları iptal davasında lehlerine karar çıktı.
AK Parti’nin Rize Pazar Belediye Başkanlığı’nın ilk aday adayı Furkan Namlı oldu.
Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, küresel ısınmadan çay tarımının da etkilendiğini belirterek, "Isınan hava koşullarına uygun çay bahçeleri oluşturmalıyız" dedi.
Giresun'un Uzuncakum mevkiinde 2021 yılında yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük balıkçı barınağı projesinin yüzde 43’lük kısmının tamamlandığı ve 2025 yılında hizmete gireceği belirtildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında havalimanlarımızı kullanan yolcu sayısının 220 milyona çıkarak yeni bir tarihi rekor kıracağımızı öngörüyoruz." dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının temeli törenle atıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, su fiyatlarına yüzde 25 zam yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı kongresi 1 Ekim'de yapılacak.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçede daha görünür olması adına projelerini birbiri ardına hayata geçiren Başkan Zorluoğlu, Yomra ilçesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
