Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Rize ziyareti
27.06.2024 - 10:54Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Rize'deki kütüphanelerde incelemeler yapıldı.
- 0
- 0
- 9379
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Rize'deki kütüphanelerde incelemeler yapıldı.
Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis oynatanlara toplam 31 ilde düzenlenen "Sibergöz-46" operasyonlarında 275 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Asgari ücrette herhangi bir artış olmayacak." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılı “Emekliler Yılı” olarak ilan edildi. Bu önemli adım, emeklilere yönelik hakların ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla atıldı.
Pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl, Trabzon'da konser verdi.
Rizeli Niyazi Gül, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.
Türkiye, bu yılın ocak-mayıs döneminde toplam 17 milyon 809 bin 78 ziyaretçiyi ağırladı. Bu dönemde Türkiye'ye en çok ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Almanya birinci, Rusya ikinci sırada yer aldı.
Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcakların sağlık problemlerine neden olabilceğini belirterek, gün içinde 2-2,5 litre su tüketilmesi, bol, hafif ve açık renkli giysiler giyilmesi önerisinde bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerliğe 1 Temmuz'da zam geleceğini hatırlatıp mevcut bedel tutarından yararlanmak isteyenlerin 28 Haziran'a kadar işlemlerini tamamlamasını istedi.
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Eczacı Nurten Saydan, Tarım ve Orman Bakanlığından ruhsatlı "takviye edici gıda" adı altındaki ürünlerin satışının, sadece eczanelerden yapılması gerektiğini bildirdi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatilini kapsayan 14-22 Haziran tarihlerinde demir yolu projeleriyle 7 milyon 519 bin 428 yolcu taşındığını ifade etti.
2024 çay destekleme ücretleri çay üreticilerinin hesaplarına ne zaman yatacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen "Türkiye Kültür Yolu Festivalleri" kapsamında düzenlenen Trabzon Kültür Yolu Festivali, çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 4 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır ve Mardin arasındaki anız yangınında hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye yükseldiğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilindeki trafik kazalarında 62 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 690 kişinin yaralandığını bildirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan GSB Spor Okulları, 27 Haziran'da açılacak.
