4 yılda 2 milyar liralık yatırım
11.04.2023 - 13:15Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
- 0
- 0
- 633
Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalara başlandı.
Yörede “Mor Yayla” ismi ile de bilinen her yıl Nisan ayında açan mavi yıldız çiçekleri ile meşhur Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Kadıralak Yaylası karların erimeye başlaması ile birlikte mora bürünmeye başladı.
2023 Milletvekili Genel Seçimleri'nde Rizeli isimler hangi illerden AK Parti milletvekili adayı olarak gösterildi?
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Artık 7 maç kaldı, bu maçların hepsini kazanmak zorundayız"dedi.
14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayları belli oldu.
Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak, Ak Parti’nin Milletvekili Adayları arasında isimleri yer almadı.
2016 Yılından bu yana AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevini yürüten Kadem Mete AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı oldu.
İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Listelerde Rize ile birlikte 9 ilden milletvekili adayı göstermediği görüldü.
Rizeli isim Rize Milletvekili adayı olacağı konuşuluyordu fakat İstanbul 1. Bölge 2. sıradan aday gösterildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) üç dönem kuralı nedeniyle milletvekili aday listesinde büyük bir değişim yaşandı.
İzmir'i sanatsal bir cazibe merkezine dönüştürmesi beklenen tarihi Alsancak Tekel Fabrikası, restorasyon çalışmalarının ardından 29 Nisan'da hizmete açılacak.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Rize’de de bugünlerde en çok sorulan soruyu değerlendirelim istedim. 'Rize’de hangi partiden kimler aday olacak?'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu ay 2,7 milyar lira yaşlı ve engelli aylığını hesaplara yatırdıklarını bildirdi.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yapımı devam eden Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük cami ve külliyesi inşaatında sona doğru geliniyor.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Çaykur’da sürdürülebilir bir yönetim için 1500 kadro yerine bütün mevsimlik işçilerimizin 210-240 gün çalışmasını hedef almalıyız” dedi.
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projeleri kapsamında kura çekimlerinin yeni etabı başladı.
Giresun’da 22 Ağustos 2020’de yaşanan sel felaketinin ardından yaralar hızla sarıldı. Selden en çok zarar gören Dereli ve Doğankent’te TOKİ’nin yaptığı toplam 369 konut, 122 ticari ünite ve 24 köy evi tamamlanırken, yeni ev ve iş yerlerinin anahtarları sel mağdurlarına teslim edildi.
Rize'de AK Parti, MHP ve CHP'de ve diğer partilerde adaylar kimler olacak?
AK Parti Rize Milletvekili adayları ne zaman belli olacak? 2023 28. dönem AK Parti milletvekili adayları listesi hangi tarihte açıklanacak?
