Trabzon'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
25.07.2023 - 13:48Arsin ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
- 0
- 0
- 16963
Arsin ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yenimahalle-Beşirli arasındaki sahil kesiminde “Denize girmek tehlikeli ve yasaktır” tabelasına rağmen yasağa uymayanlar dikkat çekiyor.
Gümüşhane’de rögar borusuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin tırıvırılı çözümüyle düştüğü yerden çıkarıldı.
Tokat'ın Zile ilçesinde ata tohumu olan karakılçık buğdayının hasadı yapıldı.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali devam ediyor.
Giresun'un Tirebolu ilçesinde geleneksel 'Fındık Festivali` düzenlendi.
Trabzon’da Ortahisar Belediyesi, birçok tarihi binanın bulunduğu Sarayatik Sokak, Sarayatik Camii Sokak ve Çifte Hamam Sokak’ta Sokak Sağlıklaştırma Projesi başlattı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza ilçesinde yapılan son teknoloji ürünü “Mekanik Katlı Otopark” düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Rize millet bahçesi projesinde üst yapı inşaatına bu yıl başlanıp ertesi yıl bitirilmesi planlanıyor.
RİZE İLİ ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
MURADİYE BELEDİYESİ ATIK GETİRME MERKEZİ YAPIM İŞİ MURADİYE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Trabzon’un Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nde coşku devam ediyor.
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası, Samsun'da sona erdi.
Giresun'un Görele ilçesi Çavuşlu beldesinde, yaklaşık 13 yıl önce faaliyete geçen ve kentin yanı sıra çevre bölgelerden toplanarak Çavuşlu Katı Atık Bertaraf Tesisinde depolanan çöplerin doğaya ve insan sağlığına zarar verdiği gerekçesiyle mahkemenin verdiği kapatma kararı uygulandı.
Türk Dünyasında Ozanların Piri olarak bilinen Dede Korkut anısına Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri dahilinde gerçekleştirilen 5'inci gün konserlerinde sahne sırası ünlü şarkıcı Irmak Arıcı’nındı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Yaklaşık 40 kişilik bir ekip tarafından 133 yıllık köşkte yapılan restorasyon ve konservasyon çalışmaları titizlikle yürütülürken, köşkün Cumhuriyetin 100. yılında yaklaşık 100 gün sonra tekrar ziyarete açılması hedefleniyor.
Gümüşhane-Trabzon sınırındaki 1800 rakımlı Kadırga Yaylası'nda, "Kadırga Otçular Yayla Şenliği" gerçekleştirildi.
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Suna Pekuysal'ın vefatının üzerinden 15 yıl geçti.
Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerinin dördüncü gün konserlerinde İkilem Grubu sahne performansı ve seslendirdikleri şarkılarla dinleyenleri mest etti.
Giresun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Plajlar Bölgesi 1. Etap Projesinin ve belediye sosyal tesislerinin açılışı gerçekleştirildi.
