Samsun’da 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
02.03.2025 - 14:32Samsun'da polis tarafından düzenlenen operasyonunda bir araçta 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.
- 0
- 0
- 3051
Samsun'da polis tarafından düzenlenen operasyonunda bir araçta 20 bin adet kaçak makaron ele geçirildi.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İlke Beyitler çocuklarda idrar yolu enfeksiyonlarının ihmal edilmemesi uyarısı yaparak, "İleride büyük sorunlara yol açabilir" dedi. Beyitler ayrıca, kız çocuklarında yüzde 3 oranında görülen idrar yolu enfeksiyonlarının erkek çocuklarında yüzde 1 oranında görüldüğünü belirtti.
Edirne’de dededen toruna süregelen gelenek olan davulcuların mesaisi başladı.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde arabasını bir türlü tamir ettiremediğini iddia eden bir kadın, boş bir arazide aracını benzin dökerek yaktı.
Zonguldak'ta kömür ocaklarında çalışan işçiler, yerin metrelerce altında ilk sahurlarını gerçekleştirdi. Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında mesaide olan işçiler, sahur vaktinin yaklaşmasıyla ahşap direk ve kalaslardan masalarını kurdu.
Bursa’da 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın sonrası mahsur kalan ikisi çocuk, 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Trabzon'da dikenli tellere takılması sonucu yaralanan karaca, tedavi altına alındı.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürlüğünde görevli uzmanlar, delilden suç ve suçluya ulaşmak amacıyla, olay yerlerini usulüne uygun olarak inceleyerek, elde edilen bulguların bilimsel ve uluslararası geçerliliği bulunan yöntemlerle analizlerini yaparak suçların aydınlatılmasına katkı sunuyor.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 50 yaşındaki kadının bağışlanan organları, 3 kişiye nakledilecek.
Rize’nin sevilen ses sanatçılarından Murat Köse, yeni şarkısının klibinde Çaykur Rizespor formasını giyerek takımına olan sevgisini gösterdi.
Samsun'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda evde özel iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirme odası ele geçirildi.
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Adana'da saz ustalığı yapan Mehmet Kaçar, merhum Ferdi Tayfur'un yıllar önce dükkanına gelip şarkılarının birçoğunu burada bestelediğini, müzikle olan bağının burada canlandığını aktardı.
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Yabancı uyruklu bir kişi, kaldığı otel odasında ölü bulundu.
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde babası tarafından yatak odasında hareketsiz bulunan Cansu Kaplı (32), hastanede hayatını kaybetti.
Ordu'nun Ünye ilçesinde dün vefat eden gazeteci Ahmet Yenin'in (76) cenazesi toprağa verildi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde Azerbaycan uyruklu kişi otel odasında ölü bulundu.
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, mahalle muhtarlarına kahverengi kokarca zararlısı ile ilgili ilaç dağıtımının gerçekleştirildiğini, vatandaşların ilaçlama konusunda hassasiyet göstermesini istediklerini söyledi.
