Yaban keçileri Gümüşhane’de dronla görüntülendi
26.04.2023 - 14:41Gümüşhane dağlarının süsü olarak kabul edilen ve kayaların usta tırmanıcısı olan yaban keçileri dronla görüntülendi.
- 0
- 0
- 809
Gümüşhane dağlarının süsü olarak kabul edilen ve kayaların usta tırmanıcısı olan yaban keçileri dronla görüntülendi.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bu ülke 2023'te başlayan yeni yüzyılda Allah'ın izniyle bu tür tesislerin çok daha fazlasını elde edecek. Böylelikle gıdada, içme suyunda, ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, emniyette, adalette aklınıza gelecek her alanda normları yukarılara çıkartmış bir Türkiye'yi hep birlikte inşallah inşa etmeye devam edeceğiz." dedi.
Ata İttifakı Adalet Partisi Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Köse, "Rize'de sıfır maliyetle kentsel dönüşüm ve konut sorununu çözeceğim" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olduğuna işaret ederek şehir hastanesini 22 Şubat 2025’te hizmete açmayı hedeflediklerini açıkladı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, akademik ve idari personelle bayramlaştı.
Samsun'un Bafra ilçesinde aracıyla çarptığı çocuğun ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında Gençlerbirliği'ni 5-3 mağlup eden Çaykur Rizespor, Süper Lig yolunda avantajını artırdı.
Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, Amasra Limanı'na demir attı.
Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor.
Samsun’un Bafra ilçesinde 2 hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Of Halk Eğitim Merkezi ilkokul folklor ekibindeki 3. sınıf öğrencileri, depremzede çocuklar için kumbaralarını bozarak anlamlı bir bağışa imza attı.
Sarayburnu Limanı'nda demirleyen Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu ziyaret etmek isteyenlerin yoğun ilgisi sürüyor.
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından 180 gün içerisinde tamamlanması planlanan ilk etap 501 afet konutun kaba inşaatı hızla yükseliyor.
Rize çayının AB nezdinde tescil başvurusu yapıldı.
Şehit yakınları ve gaziler Ramazan Bayramı arifesinde, şehitlikleri ziyaret etti. Ankara'da şehit yakınları ve gaziler, Ramazan Bayramı arifesinde Cebeci Asri Şehitliği'ni ziyaret etti.
AK Parti Alaçam Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Rize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgelerinde yürüttüğü çalışmaları tamamladı.
Havza'da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hareketlilik artamaya başlarken, vatandaşlar ve Havza Belediyesi bayram hazırlıklarına başladı.
MHP Rize Milletvekili adayları Güneysu ilçesini ziyaret ederek iftarda Adacami mahallesinde vatandaşların konuğu oldu.
