Ürettiği balın lezzetine kandı, deli bal hastanelik etti
10.06.2025 - 16:12Sağımını henüz yeni gerçekleştirdiği deli baldan tadan arıcı ölümden döndü.
- 0
- 0
- 1275
Sağımını henüz yeni gerçekleştirdiği deli baldan tadan arıcı ölümden döndü.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Bülbül, yazın gelmesiyle birlikte sık görülmeye başlayan yılanlara ilişkin, "Yılanları fazla rahatsız edici hareketlerden kaçınmamız gerekiyor.
Trabzon’un Tonya ilçesinde besici Mustafa Aydın’ın (30) Kurban Bayramı için aldığı keçisi ahırdan kaçıp kayboldu.
Adıyaman’da bir binanın 4. katından düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Rize’de halk arasında “Sofi Refik” olarak tanınan, tasavvufla ilgisiyle bilinen Refik Başkaya hayatını kaybetti.
Ordu'nun Perşembe ilçesindeki Yason Burnu Yarımadası'nda vakit geçiren bazı vatandaşlar, gün batımını izledi.
Programa Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Sorumlusu Mkyk Üyesi Cengiz Erduran İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyelerinin Yanında Birçok Parti Mensubu Ve Vatandaşlar Katıldı.
Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Ovit Dağı'nda yaz mevsiminin gelmesine rağmen kar botlarıyla kayak keyfi yaşanıyor.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı İksenit Yaylası’nda ayılar, yaz sezonu gelmeden yayla evlerine girerek gıda arayışına çıktı.
Ordu'nun Aybastı ilçesinde menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası, Kurban Bayramı tatilinde doğayla baş başa kalmak isteyenlerin uğrak yeri oldu.
Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cenap Zeybek, çocuklarda hipertansiyonun sinsi ilerlediğini ve çoğu zaman geç fark edildiğini ifade ederek, çocukların tansiyonlarının düzenli ölçülmemesinin, bu "sessiz düşmanın" belirlenmesini geciktirdiğini belirtiyor.
Gazze’ye insani yardım taşıyan Madleen Özgürlük Gemisi’nde bulunan Türk aktivist Şuayb Ordu, İsrail güçleri tarafından kaçırıldı. İsrail baskınından önce konuşan Ordu, hedef gösterilme ve kötü muamele riski taşıdığını belirtmiş, “Devletim sahip çıkmalı” diyerek Türkiye’ye çağrıda bulunmuştu. İşte Şuayb Ordu’nun yaptığı son açıklamanın detayları…
Çocuk Hastalıkları Uzman Dr. Özge Yurtseven, yaz aylarının gelmesi ile birlikte serinlemek amaçlı girilen suların hasta edebileceğini, dere, göl, nehir gibi yerlere girilmemesi gerektiği, deniz ve havuza girilmesi gerektiğini söyledi.
Gazze Şeridi'ne insani yardım ulaştırmak için yola çıkan ve 12 insan hakları savunucusu aktivistin bulunduğu Madleen gemisine, İsrail ordusunun müdahale ettiği ve gemiyle irtibatın kesildiği bildirildi.
Rize İHH, 2025 Kurban Kardeşliği organizasyonu kapsamında Orta Afrika ülkesi Mali’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurban organizasyonuyla birlikte bölge halkına yardım ulaştıran ekip, bayram sevincini çocuklarla da paylaştı.
Rize’nin Ardeşen ilçesi Işıklı-Yeniay plajı mevkiinde, deniz üç gündür yoğun kirlilik altında. Derelere gelişi güzel atılan çöpler, plastik atıklar ve çeşitli evsel artıklar Karadeniz’e ulaştı. Bu durum, deniz yüzeyinin çöp yığınına dönmesine ve kıyıların plastik atıklarla kaplanmasına neden oldu.
Trabzon'da 3 Haziran'da meydana gelen selde kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ın cansız bedeni bulundu.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan ve Avrupa'nın en yüksek üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük şelalesi olma özelliğini taşıyan Tortum Şelalesi, kar sularının erimesiyle birlikte coşarak ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.
Doğayla İç İçe, Huzurlu ve Macera Dolu Bir Tatil Sizi Bekliyor!
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 13 katlı binada çıkan yangından etkilenen Nülifer Kurt korku dolu anlattı.
