Karı Koca İşleri, Fındıklı'da sahnelendi
18.12.2023 - 17:25Yunus Günçe ve Işık Selin Günçe'nin beraber oynadığı 'Karı Koca İşleri' adlı tiyatro oyunu, Rize'nin Fındıklı ilçesinde sahnelendi.
- 0
- 0
- 4833
Yunus Günçe ve Işık Selin Günçe'nin beraber oynadığı 'Karı Koca İşleri' adlı tiyatro oyunu, Rize'nin Fındıklı ilçesinde sahnelendi.
'Rize Senin' sloganıyla Rize Belediyesi tarafından paydaş kurumlarla beraber şehirde yürütülen 'Sıfır Atık' projesinin 2023-2024 yılı kampanya açılış programı yapıldı.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde yola inen ayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ordu'da 4 bin kişiye, yörede "pancar çorbası" olarak da bilinen karalahana çorbası dağıtıldı.
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında 21 Aralık Perşembe günü Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Adolfo Gaich, maçta görev alması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl, kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Derepazarı Kaymakamı Samet Yükselecek, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Çaykur Rizespor'un altyapı futbolcusu Yiğit Demirel'in ailesini ziyaret etti.
Türkiye'den ocak-kasım döneminde yapılan deniz salyangozu ihracatından sağlanan gelir geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 20 milyon 555 bin 659 dolara ulaştı.
Kar yağışı Rize’nin yüksek rakımlarında etkili olurken, 31 köy ve mahalle yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.
Rize'de, kar yağışıyla beyaza bürünen yüksek rakımlı yaylada oluşan sis, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
RİZE VALİLİĞİ İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ) geliştirilen projede mürekkep balıkları ile mikro alglerden elde edilen pigmentlerden üretilecek güneş kreminin 1,5 yıl içerisinde kozmetik ürünler arasında yerini alması hedefleniyor.
Rize’nin Kalkandere ilçesinin Hüseyin Hoca köyünde yanyana duran 4 mezar taşının hikayesi.
Sağlık Bakanı Koca, "Çocukluk çağı bağışıklama programındaki kuduz, Hepatit A ve suçiçeği gibi üç aşıyı teknoloji transferi ile Türkiye'de üreteceğiz. 2028'de tüm aşılar yüzde 100 Türkiye'de üretiliyor olacak." dedi.
Türkiye’de sıra dışı örnekleriyle adından söz ettiren Karadenizliler'e bir yenisi daha eklendi. Trabzon'da bir lokantada garson olarak çalışan 53 yaşındaki İsmail Yıldırım sipariş verilen yemeklerin konulduğu tepsiyi eliyle değil de kafasında taşıyarak götürüyor.
Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları, HAVAŞ otobüsleri kaç saatte bir kalkıyor? En çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Türkiye'nin en bakir coğrafyalarından birine sahip olan Çifteköprü Yaylası, hayatınızda unutamayacağınız bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yapılan çalışmalarla yeni termal su kaynağına ulaşıldı.
