Kış mevsiminde yanıklara dikkat
22.12.2024 - 16:39İçinde bulunduğumuz kış aylarında çok sık karşılaşılan yanık vakarı ile ilgili konunun uzmanları çeşitli uyarılarda bulundu.
- 0
- 0
- 1350
İçinde bulunduğumuz kış aylarında çok sık karşılaşılan yanık vakarı ile ilgili konunun uzmanları çeşitli uyarılarda bulundu.
Afyonkarahisar'da tır ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 18 kişi yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun salı veya çarşamba günü yapacağı toplantıda yeni asgari ücreti belirlemesi bekleniyor.
Ordu'da sağlık personeli karı koca, meslektaşlarıyla Karadeniz'de kürek sörfü (sup) yaparak iş stresinden uzaklaşıyor.
Van'ın Bahçesaray ilçesinde rahatsızlanan hamile kadın, ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırıldı.
Muğla Valisi İdris Akbıyık, helikopterin Muğla'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çarpması sonucu 2 pilot, 1 hekim ve 1 sağlık personelinin vefat ettiğini bildirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla 4 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.
Çay üreticilerinin merakla beklediği 2024 çay destekleme ödemeleri için geri sayım başladı.
Rize'de kasım ayında 549 taşıtın trafiğe kaydının yapılmasıyla birlikte toplam sayı 98 bin 546'ya yükseldi.
Rize’nin Fener Mahallesi Zihni Derin Sokak’ta meydana gelen kazada, hafriyat kamyonu devrildi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da evi kentsel dönüşüme giren vatandaşlara verilen aylık kira yardımının, 2025'ten itibaren 5 bin 500 liradan 8 bin liraya çıkarılacağını söyledi.
Samsun'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 26 bin 160 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde kavgada bıçakla yaralanan kişi, hastaneye tedavi altına alındı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sivil ve demokratik bir anayasadan yana olduklarını belirterek, "Türkiye'nin behemehal, ivedilikle bu darbecilerin yaptığı cunta anayasasından kurtulması gerektiğini düşündük." dedi.
7. Geleneksel Kar Şenliği, Atabarı Kayak Merkezi’nde yüzlerce üniversite öğrencisinin katılımı ile yapıldı.
İyidere ilçesinde sahil geçişindeki düzenleme çalışmaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan İyidere Millet Bahçesi için hazırlıklar sürerken, yol güzergahlarında da önemli düzenlemeler gerçekleştirildi.
Rize Merkez ilçesinde, vatandaşların noter işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmesi için 21 Aralık Cumartesi günü bir adet nöbetçi noter hizmet verecek.
Samsun'un Bafra ilçesinde 20 bin dekar alana ekilen karnabaharın hasadı sürüyor.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Heyelan Danışma Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm, Artvin'in Arhavi ilçesindeki heyelanda yaklaşık 100 bin metrekarenin üzerinde bir alanın etkilendiğini belirterek, "Heyelan Türkiye'de aslında çok fazla tanımlanmamış bir moloz çığı şeklinde gerçekleşmiş tipte bir kütle hareketidir." dedi.
Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi Kurupelit mevkisinde 2009'da hafif raylı sistem hattı güzergahındaki arkeolojik sit alanı içinde kalan bölümdeki kazılar, Amisos Antik Kenti'ndeki yerleşim hareketlerinin anlaşılmasında önemli rol oynadı.
