Bakan Uraloğlu: Rize'de birçok hizmete imza attık
17.02.2024 - 17:28Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de birçok hizmete imza attıklarını söyledi.
- 0
- 1
- 5979
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize'de birçok hizmete imza attıklarını söyledi.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde dün Ordu ve Giresun’da partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de ilk olarak Rize’de hemşehrileri ile buluştu. Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde ata yurdu, ana yurdu Rize’den rekor bir oy beklentisi olduğunu vurguladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "AK Parti'nin kalesi, Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi, yağmurun şehri, çayın başkenti Rize'den herkese şunu söylüyoruz, biz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yol yürümeye devam edeceğiz." dedi.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, basılan, okunan ve gündem belirleyen basılı gazetelerin bu alanda devam etmeleri, kriterleri karşılamakta güçlük çekenlerin ise büyük fırsatların sunulduğu internet mecrasına yönelmeleri gerektiğini söyledi.
Rize'de diş hekimliği alanında yeni bir soluk getiren Pınar Bulut Diş Kliniği hizmete başladı.
Rize'de yakınları tarafından 4 gündür kendisinden haber alınmayan 47 yaşındaki Mehmet Sarıhan için arama çalışması başlatıldı.
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) çeşitli görevler için 34 sözleşmeli personel istihdam edecek.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde su kanalına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Fenerbahçe kafilesi bugün Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç için Rize'ye geldi.
Güneysu Islahiye Deresinde Dere Malzemesi İhalesi
Trabzon’un fıkraları ve alimleri ile ünlü ilçesi Of’u 150 yıldır aynı aile yönetiyor. 1874 yılında kurulan ilçe belediyesinin ilk başkanı olan Sarıalizade Ömer Lütfü Bey bu görevi 52 yıl sürdürmesiyle başlayan gelenek 150 yıldır devam ediyor. 44 bin 527 nüfuslu ilçede belediye başkanı isimleri değişse de belediye başkanlarının soyadları hep 'Saral veya Sarıalioğlu' oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde 4 partiden çıkan belediye başkanı adaylarında sadece birinin soyadı farklı oldu.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir işyeri ve evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğal gaz fiyatlarının zirveye ulaştığı dönemlerde öyle günler gördük ki kimi Avrupa ülkelerinde lambalar söküldü, kombiler kapatıldı, devlet daireleri çalışanlarına battaniye dağıttı ama benim ülkemde doğal gaz aynı şekilde devam etti." dedi.
AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen mevcut Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Emeklilerin bayram ikramiyesi) Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz." dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu'na deprem bölgesinden şu ana kadar 1112 gencimiz başvurdu." dedi.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 5 yeni film vizyona girdi.
Karadeniz türkülerinin usta sesi İsmail Türüt, "Türkiye Cumhuriyeti'nde yerli, milli, Müslüman, Anadolulu isen şöhret olma hakkın yoktu. Ben bunlara rağmen o zincirleri kırdım, geçtim. Ben bunları birebir yaşadım." dedi.
Türkiye'nin serbest bölgeler dahil toplam makine ihracatı ocakta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,6 azalarak 2,1 milyar dolara geriledi.
Rize'de emniyet ekipleri, haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 46 şüpheliyi yakaladı.
