İstinat duvarı apartmanın üzerine devrildi; bina boşaltıldı
14.10.2022 - 09:56ZONGULDAK'ta bir apartmanın arkasındaki istinat duvarının devrilmesiyle 5 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.
- 0
- 0
- 624
ZONGULDAK'ta bir apartmanın arkasındaki istinat duvarının devrilmesiyle 5 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.
ZONGULDAK'ta telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen Emine Duman, 3 bileziğini bozdurup 52 bin lirayı verilen hesaba yatırdı.
BOLU'da, Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında, il merkezindeki tüm okullarda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
Çaykur Rizesporlu Kubilay Kanatsızkuş, “Bu sene ilk defa üst üste iki maç kazandık. Umarım bunun devamı gelir. Eyüpspor iyi bir takım, biz de iyi bir takımız. Güzel bir maç olacak” dedi.
Trabzon’da düzenlenen Universal Boxing Organization (UBO) şampiyonasında, 2018 yılında Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda sağ kolundan sakatlanıp 2 kez ameliyat geçiren Mustafa Çolak, kariyerinin ilk profesyonel maçına çıkarak ringlere döndü.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde iş insanı Murat Birinci'nin silahlı saldırıda yaralanması ile ilgili davada tutuklu yargılanan Ercan İ. (44) ile oğulları Demircan İ. (22) ve Mertcan İ. (18) hakkında eylem ve fikir birliği için hareket ettikleri gerekçesiyle 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istendi.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, "Toplantılarda Türkiye olarak bu konudaki farkındalığımızı, örgütsel yapılanmamızı, planlanmamızı ve gelecek odaklı neleri yapacağımızı paylaşmaya çalıştık." dedi.
13 milyon TL’nin üzerinde ödül, 30 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteğinin verileceği TEKNOFEST 2023 teknoloji yarışmalarının başvuruları 20 Kasım'da sona erecek.
Prof. Dr. Kuru, romatoid artrit hastalığına kaplıca gibi sıcak tedavilerin iyi gelmediğini, geleneksel tamamlayıcı tıp ve bitkisel yöntemler ile akupunktur gibi tedavilerin de bu hastalık üzerinde etkisinin olmadığını söyledi.
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yükselen faiz oranlarına ilişkin endişelerin oynaklığı artırdığı bir dönemde, ABD piyasalarında finansal istikrarsızlık belirtileri görmediklerini ifade etti.
BOLU'nun Yuva köyü Çaydurt Mahallesi'nde ilk belirlemelere göre içme suyundan 148 kişinin zehirlenip, 1 kişinin hayatını kaybettiği olay ile ilgili çifte soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
RİZE’de, Karadeniz’e dolgu yapılarak kazanılacak alanda inşa edilecek İyidere Lojistik Limanı için dolgu çalışmasının yüzde 30'u tamamlandı.
KARADENİZ'de 6 ili kapsayan 'İklim Değişikliği Eylem Planı' çerçevesinde; bölgede 19 bin akar dere, 131 bin kuru dere ile 1430 kilometre yol ağı üzerinde yapılan incelemede tespit edilen risk altındaki 1950 yapıyla ilgili yıkım süreci devam ediyor.
ZONGULDAK'ta, yengesi Nurten Demirbağ'a (42) merdivende pusu kurup, defalarca ateş ederek öldüren Namık Demirbağ (57) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
Meta Platforms Inc., MetaPlatforms Ireland Limited , WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. hakkında yürütülen rekabet soruşturmasında sözlü savunma toplantısı Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle başkanlığında yapıldı.
Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, Uzamış Kovid Sendromu'ndan etkilenen sistemlerin başında kalp-damar, solunum, beyin, sinir ve hareket sisteminin geldiğini belirtti.
Tiyatro ve sinemada hem kamera önünde hem kamera arkasında görev alan oyuncu Gülsen Tuncer, sanat hayatında sinemaya daha çok ağırlık vermemenin pişmanlığını yaşıyor.
Brent petrolün varil fiyatı, piyasalarda arz endişelerinin yeniden zemin kazanmasıyla son 2 haftada yaklaşık yüzde 16 artış kaydetti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yunanistan'a şunu söylüyoruz; 'Eğreti ata binen çabuk iner ya da çabuk düşer.' Öyle 'Benim arkamda ABD var, benim arkamda AB var, ben istediğimi yaparım.' dersen, ona biz 'Kalimera.' deriz. Yani 'Günaydın.' deriz." dedi.
Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Çaykur'da mevsimlik çalışanların önemli bir sorunu var. Bunları kadroya geçirmek, sürekli çalışanlarla aynı duruma getirmek; elbette ki çok doğru olduğu söylenemez fakat 'Bunların hiç sorunu yok' demek de doğru bir şey değil.
