Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları belli oldu
26.04.2023 - 16:24Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin 900 işçi alımı için kura çekimi yapıldı.
- 0
- 0
- 3054
Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin 900 işçi alımı için kura çekimi yapıldı.
Ortahisar Belediyesi tarafından askeri müze konseptiyle restorasyon projesi tamamlanan Hasanpaşa Hamamı Trabzon’da müzeciliği farklı bir kulvara taşıyacak.
Gümüşhane dağlarının süsü olarak kabul edilen ve kayaların usta tırmanıcısı olan yaban keçileri dronla görüntülendi.
Rize'de Millet İttifakı Koordinasyon Toplantısı, Tek Gıda İş Sendikası'nda yapıldı.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, inşası devam eden Samsun Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Rize’de ilçe ve köylerde ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında Rize’de ilçe ve köylerde ziyaretlerine devam ediyor.
Giresun’un Keşap ilçesi sahil yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. Aracın çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti.
Ata İttifakı Adalet Partisi Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Recep Köse, "Rize'de sıfır maliyetle kentsel dönüşüm ve konut sorununu çözeceğim" dedi.
Büyük Birlik partisi Rize Milletvekili 1.sıra adayı Ensar Özçelik, 3.sıra adayı Aydın DERECİ Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin dört bir yanında 5 bin şantiyede 700 bin çalışma arkadaşıyla ülkenin geleceği için çalıştıklarını söyledi.
Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülen mevzuat çalışmalarıyla 13 büyükşehirde faaliyet gösteren 30 bin pazarcı esnafının dahil edilmesiyle yaklaşık 80 bin esnafın belirlenen yıllık satım hadleri çerçevesinde basit usule tabi olmasının önü açılacak.
Bakan Nebati, "Ticari taksilerden ÖTV oranı yüzde 45 ila 80 aralığında olan, motor silindir hacmi 1600 santimetreküpü geçmeyen binek otomobiller kapsama alınacak, destekten yararlanacak diğer araçların detayları, yasal düzenlemeyle netleşecek." dedi.
Rize'nin kültüründe ve tarihinde yeri bulunan tarihi su değirmenleri günümüzde restore edilerek yaşatılmaya çalışılıyor.
Doğalgaz faturasının ne zaman ücretsiz olacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada tarih verdi. Bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgaz ücretsiz verilecek, bir aylık faturalardan ise ücret alınmayacak.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden öğrenciye belediye başkanlığını sembolik olarak emanet etti, Başkanlık koltuğuna 4.sınıf öğrencisi Esma Nur Şirin oturdu.
Gümüşhane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Rize Valisi Kemal Çeber, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Giresun’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bir grup genç, yolda buldukları 800 doları polise teslim etti. Polisin ulaştığı paranın sahibi ise, gençlere ve polis ekiplerine teşekkür etti.
