Otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
22.03.2024 - 16:36Samsun'da otomobilin refüjdeki ağaca çarptığı kazada sürücü yaralandı.
- 0
- 0
- 5762
Samsun'da otomobilin refüjdeki ağaca çarptığı kazada sürücü yaralandı.
Samsun Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama ve Kurtarma Birliğince Rize AFAD Müdürlüğü K9 ekiplerine kurtarma köpeği eğitimi verildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından "21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü" nedeniyle düzenlenen etkinlikte down sendromlu bireyler gönüllerince eğlendi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak.
Sağlık Bakanlığınca, İstanbul'da düzenlenen '14 Mart Tıp Bayramı' kutlamaları kapsamında Rize'de 'yılın doktoru' ve 'yılın sağlık çalışanı' seçilenlere, ödülleri takdim edildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istediklerini belirterek, "Bunun için salonlara ve spor tesislerine gelmelerini istiyoruz." dedi.
Samsun'da tanker ile otomobilin çarptığı kazada 1 kişi yakalandı.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi, yol kenarında kaldırımda park halinde bulunan aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. 44 yaşındaki Adem Y., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevgi Sarı Demir, bebek daha anne karnındayken tespit edilebilen down sendromunun geçici olmadığını ve hayat boyu devam eden bir durum olduğunu, bu nedenle down sendromlu çocuklar ve aileleri için özel programlar uygulanması gerektiğini, Bu sayede sendromun etkileri azaltılıp bu sürecin daha rahat ve verimli geçmesi sağlanarak söz konusu bireylerin topluma kazandırılabileceğini belirtti.
Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Güneysu Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rıfat Özer; “Birçok projeyi halkımızın hizmetine sunduk. Hep söylediğimiz gibi hayal ettiğimiz Güneysu için daha yolun başındayız. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.
Samsun'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i polis memuru 3 kişi yaralandı.
2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'nda 3 Nisan'da Rize'de Karadağ ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımı 30 Mart'ta Rize'ye gelecek.
Cumhuriyetin ilk yıllarında 361 bin 514 olan öğrenci sayısı, 2023'te yaklaşık 53 kat artarak 19 milyon 126 bin 106'ya; 12 bin 266 olan öğretmen sayısı da yaklaşık 93 kat artışla 1 milyon 146 bin 177'ye yükseldi.
Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Çorum'da gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada 17 yaşındaki genç yaralandı.
Yazar Saliha Erdim, Rize'de 'Ailede Ramazan Nasıl Yaşanmalı' konulu konferans düzenleyecek.
Ordu'da fındık bahçesinde çıkan yangını söndürmek isterken kıyafetleri tutuşarak yaralanan yaşlı adam, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Rize'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
Samsun'da çalıştığı inşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti.
