Doğu Karadeniz'den 9 Ayda 972 Milyon Dolarlık İhracat Yapıldı
07.10.2022 - 14:36Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den bu yılın ocak-eylül döneminde 972 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 730
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den bu yılın ocak-eylül döneminde 972 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER İÇİN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA CİHAZI SATIN ALINACAKTIR İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
ORDU'nun Altınordu ilçesinde, fındık bahçesinde poşet içerisinde toprağa gömülü yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili Bilge Ç. (26) ile kız kardeşi Beyza Ç. (23), gözaltına alındı.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, Fevzi A. (34) kavga ettiği kardeşi Nurullah A.’yı (30) boğazından ve bacağından bıçakladı. Yaralanan Nurullah A. hastanede tedavi altına alındı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Tokat’ta katıldığı açılış programında sınır ötesindeki terör operasyonlarıyla ilgili olarak, "Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi, kendi inlerine kadar 140-150 kilometre gidiyoruz. Tek tek bulup orada bombalıyoruz, imha ediyoruz, sonra dönüp geliyoruz” dedi.
TOKAT Belediyesi, Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 2’ncisi düzenlenen "Tam Bana Göre Festival" adlı etkinlikte gençler için yapılan projeler yarışmasında '900 Adımda 900 Genç' projesiyle ödül almaya hak kazandı.
KARABÜK'te, Fatma Adakoğlu tedavisi için hastanede yatarken evine giren hırsızlar eşyaları çaldı. Olay, dün akşam saatlerinde, Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi Abide Sokak'ta meydana geldi.
SAMSUN'un İlkadım ilçesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Simay Taşabat'a (18) tramvay çarptı.
BOLU'da, mangal yaparken tartıştığı arkadaşı Güray Uzun'u (38) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ferdi Gül (21), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
TOKAT’ta Bardet-Biedl sendromlu Mertcan Akdağ İl Jandarma Komutanlığında temsili askerlik yaptı.
TÜRKİYE'nin yıllık ortalama 2 bin 400 kilogram yağış oranıyla en çok yağış alan ili olan Rize'de, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü'ne 137 kişi takviyesiyle personel sayısı 183'e çıkarıldı.
Rize'de düzenlenen Etnospor etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan yaklaşık 5 bin 300 kişilik öğrenci grubu, ata sporlarını deneyimleme imkanına sahip olacak.
Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nden 'Dünya Yürüyüş Günü' dolayısıyla yayımlanan mesajda, sağlıklı yaşam için yürüyüşün önemine dikkat çekildi.
Rize'de 'Avrupa Miras Günleri' etkinliği kapsamında Rize Müzesi'nde program düzenlendi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimleri yapıldı.
Rize Valisi Kemal Çeber'in katılımıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde yeni akademik yıl için güvenlik toplantısı düzenlendi.
BOLU'nun içme suyunun sağlandığı Gölköy Barajı Gölü'nde balık ölümlerinin yaşanmasının ardından, bölgede düzenlenen ve 110 kişinin katıldığı en büyük sazan balığını tutma yarışması sonlandırıldı.
Çaykur Rizespor kalecisi Tarık Çetin, “Bu yıla Süper Lig parolası ile başladık. Sonuçlar zaman zaman istediğimiz gibi gitmedi ama önemli olan takım olabilmek. Lig uzun bir maraton ve hedefimizin Süper Lig olduğu bilinciyle çalışıyoruz” dedi.
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ MUHTELİF ÇATI ONARIM VE YAPIM İŞİ - YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
RİZE'de, kamyon lastiğinin patlamasıyla oluşan basınç nedeniyle park halindeki otomobil hasar görürken, 3 iş yerinin camları kırıldı.
