Yeşilırmak'ta balık ölümleri
26.04.2025 - 20:09Tokat'ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri'nde çok sayıda balığın öldüğü görüldü.
- 0
- 0
- 3265
Tokat'ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri'nde çok sayıda balığın öldüğü görüldü.
Ordu'da tarım aracının ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden kadın ile kazadan sonra kalp krizi geçirerek vefat eden eşinin cenazeleri defnedildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Trabzon'da şehit Eren Bülbül, sanatçı Volkan Konak ile Trabzonspor'da teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Özkan Sümer'in mezarlarını ziyaret etti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, son dönemde aldığı kötü sonuçlara son vermek istiyor.
Heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Gümüşhane-Giresun kara yolunun açılması amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, Bolu-Mudurnu kara yolunda denetim gerçekleştirdi. Sık sık kazaların yaşandığı güzergahta yapılan uygulamada radarla hız kontrolüyle sürücülere göz açtırılmadı.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tütün kaçakçılığı operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Samsun’da uzun yıllar kuyumculuk yaptıktan sonra antikacılığa yönelen Yusuf Bank (52), antika merakını mağazaya dönüştürdü.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı, kırsal kesimlerde kentin siber gözü olmaya devam ediyor.
Ordu'da 'patpat' olarak tabir edilen tarım aracının dut ağacına çarpmasıyla eşi Ayşe Bayram'ı (81) kaybeden, kendisi de yaralanan sürücü İhsan Bayram (81), kazadan yaklaşık 12 saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
TrabzonBüyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yurtdışında yaşayan hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla temin edilen 91 akülü ve 51 manuel engelli aracı ile çeşitli medikal malzemeleri taşıyan TIR Trabzon'a ulaştı. Araçlar, Engelliler Haftası’nda özel bireylere teslim edilecek.
Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Saffet Mete, Fethiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek hem yapılan hizmetleri anlattı hem de halkın sorularını yanıtladı.
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi öncülüğünde, geliri dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak üzere "Hayır Çarşısı" kuruluyor.
HAK-İŞ Konfederasyonu, bu yıl 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü Rize’de kutlama kararı aldı.
Bolu’da, kayak merkezi Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’de 78 kişinin yaşamını yitirdiği yangın faciasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan itfaiye eri İrfan Acar, avukatının yaptığı itiraz üzerine tahliye edildi. Olaydaki tutuklu sayısı 19’a düştü.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Laiklik ve Milliyetçilik; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesinin omurgasıdır. Camiden, okuldan ve kışladan siyaseti söküp atacağız. Milli eğitimin köküne kibrit suyu döktüler” dedi.
Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP), İsrail'in sınır kapılarını kapatarak sıkı abluka uyguladığı Gazze Şeridi'ndeki gıda stoklarının tamamen tükendiğini, son malzemelerin sıcak yemek pişirilen mutfaklara ulaştırıldığını açıkladı.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Samsun'da kavgayı ayırmak isteyen uzman çavuş tabancayla havaya ateş açtı.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Bellona Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
