Bakırcı deniz sezonu açılışını yaptı
19.05.2023 - 17:47Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek yüzme sezonunu açan Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu yıl da geleneği bozmadı.
- 2
- 0
- 1795
Her yıl geleneksel olarak 19 Mayıs’ta denize girerek yüzme sezonunu açan Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu yıl da geleneği bozmadı.
Samsun'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 silah arkadaşıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun benzeri olan Bandırma Gemi Müzesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ziyaretçilerini ağırladı.
Rizeli sporcu Bahadır Samet Önder '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' kapsamında bir ilke imza atarak 3 ilçeyi kapsayan yaklaşık 20 kilometrelik koşu yaptı.
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Türkiye’de boğaz enfeksiyonlarında antibiyotiğin kullanılamadığı durumlarda alternatif çözüm olan faj terapisi uygulanacak.
Çaykur Rizespor orta saha oyuncusu Alper Potuk yaptığı açıklamada, Pazar günü Çaykur Rizespor ve Altınordu arasında oynanacak maç için taraftarlara, "Her şeyi unutup takımı doksan dakika desteklesinler" dedi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde akrabasını silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli cezaevine gönderildi.
Çaykur Rizespor, oynayacakları Altınordu FK karşısında alacakları 1 puan ile birlikte Süper Lig'e çıkabilecek.
Fenerbahçe oyuncusu Arda Güler, Teknik Direktör Jorge Jesus'a sert çıkıştı.
Trabzon'un Maçka ilçesinde tellere takılan boz ayı, Ortahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.
Rize Valisi Kemal Çeber, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı; Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği etkinliklerle tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.
Rize'de 19 Mayıs Cuma günü neler olacak? Rize'de 19 Mayıs Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Seçime kaç gün kaldı?
Rize'de il genelindeki ortaokulların katılımıyla 'Su Roketi Şenliği' düzenlendi.
Samsun'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 18 silah arkadaşıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a geldiği Bandırma Vapuru'nun benzeri olan Bandırma Gemi Müzesi'ni son 5 yılda 1 milyon 660 bin ziyaretçinin gezdiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy kullanabilmeleri amacıyla Trakya'daki sınır kapılarında hazırlıklar başladı.
Trabzon Üniversitesinin 5'inci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucunu hayatını kaybeden 26 yaşındaki uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir kişi kardeşi tarafından silahla yaralandı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Denizcilik Müzesini ziyaret etti.
