Bolu'da öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı
14.03.2025 - 14:25Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı.
- 0
- 0
- 870
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde düzenlenen kaçak silah ticareti operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehrin kültürel mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma hedefiyle hayata geçirilen 'kültür sokağı' projesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Rize'de hakkında 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Amasya'da lise öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık ekiplerine sürpriz kutlama hazırladı.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde debisi yükselen Ezine Çayı'nda mahsur kalan ekskavatör operatörü itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
Kastamonu'da ağaç işleme tesisinde tesadüfen bulunan, nesli tehlike altındaki sincap benzeri kemirgen türlerden 9 yediuyur, ormana bırakıldı.
Rize'de bir apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu.
Samsun’un Atakum ilçesinde sokak ortasında sözlü tacize uğrayıp darbedilen Damla Korkmaz, 8 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Korkmaz, “Umarım öyle bir ceza alır ki bir daha kadına dokunmayı aklından bile geçiremez. Beni düşünemeyeceğim kadar kötü yaptı. 3 ay sıvı ile besleneceğim” dedi.
Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir lavaş fabrikasında çıkan yangın, kontrol altına alındı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde kar sularının erimesiyle birlikte heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle 4 köyün yolu ulaşıma kapanırken, menfezden yapılan geçici köprü de yıkıldı.
Ordu’nun Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar sonrası 3 farklı bölgede eş zamanlı denetim gerçekleştirildi.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde aracının motor kısmına bu kez kedi değil, horoz girdi. Motorda sıkışan horoz, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Çorum'da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gıda fabrikasında çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.
Samsun'un Bafra ilçesinde üç aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, Ardeşen Manganez Köyü’nde düzenlediği operasyonda hakkında 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 yıldır firari olan R.K. (47) isimli şahsı yakaladı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan 2 kişi yakalandı.
BARTIN'nın Hasankadı beldesinde meydana gelen heyelanda mahallede yolda çökme oldu.
Ordu’da ‘patpat’ diye tabir edilen tarım aracının uçurumdan yuvarlandığı kazada 2 kişi yaralandı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Atakum ilçesi Atakent Mahallesi Ali Gaffar Okan ile İsmet İnönü bulvarlarının kesişiminde meydana geldi.
