Yatak kapasitesi 1200'e yükseltilen Ordu Şehir Hastanesinde sona doğru
29.02.2024 - 12:54Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.
- 0
- 0
- 2863
Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
Rize'de istismar edilerek, dilendirilmek zorunda bırakılan çocuklar tespit edilerek, emniyet ekiplerine teslim edildi.
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ailesiyle tartıştığı iddia edilen şahıs, silahla kazara bacağına ateş ederek yaralandı.
Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, “Biz artık bu negatif periyodu sonlandırmak istiyoruz” dedi.
Amasya'nın Hamamözü ilçesinde çıkan yangında, ev ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde düzenlenen Petranboard Kayak Şenliği'nde jandarma ekipleri hazır bulundu.
Rize İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’nda (İHH) düzenlenen törende Akredite Arama Kurtarma Ekiplerine apolet takma töreni düzenlendi.
Çankırı’da kendisinden bir süredir haber alınamayan yaşlı adam, bahçesinde vücudunda yanıklar oluşmuş şekilde ölü bulundu.
Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait maden ocağında kömür vagonu ile tumba arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde buzdolabının patlaması neticesinde çıkan yangında iki ev yandı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde jandarma ekiplerince bitkin halde bulunan şahin koruma altına alındı.
Çorum'un Alaca ilçesinde şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü yaralandı.
Sakarya’nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin yanında bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde iş yerinin bahçesinde iddiaya göre arkadaşlarına silahı gösterdiği esnada başına kurşun isabet eden 48 yaşındaki Mustafa Eraydın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Çorum'da 17 yaşındaki çocuk, araç içinde ölü bulundu. Çocuğun egzoz gazından zehirlendiği şüphesi üzerinde duruluyor.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde direğe çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Samsun'da bir inşaattan 20 bin liralık demir hırsızlığı olayıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Çorum'da 17 yaşındaki genç, çalıştığı tamirhanede çalışır vaziyetteki otomobilin içinde ölü bulundu.
