Zonguldak'ta vefat eden gazi son yolculuğuna uğurlandı
27.10.2023 - 17:29Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden 77 yaşındaki gazi Mehmet Altay'ın cenazesi toprağa verildi.
- 1
- 0
- 2949
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatını kaybeden 77 yaşındaki gazi Mehmet Altay'ın cenazesi toprağa verildi.
Aydın'da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arızalanan asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Zeren Ertaş'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.
Artvin'in Hopa ilçesinde, 31 Mayıs 2011'de AK Parti mitingi öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarda emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun ölümüne neden oldukları iddiasıyla 13 polisin yargılanmasına devam edildi.
Trabzon'un Of ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında 100 çay fidesi dikildi.
Artvin'de, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
Samsun'da, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında bazı kamu ve kurumları stant açtı.
Trabzon’da polis ekiplerince yapılan çalışmada bir aracın içerisinden 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahil yolunda çıkan silahlı çatışmada bir kişiyi yaraladıktan sonra kaçan 2 şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan Teftiş Semineri bu yıl Trabzon’da yapılıyor.
Amasya’da otomobilin içine giren eşek arısı kazaya yol açtı, 3 kişi ölümden döndü.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda yakalanan 3 şahıstan 1'i tutuklandı.
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte yapılan trafik denetimine katılarak sürücülere uyarılarda bulundu.
Sinop'un Boyabat ilçesinde bahçeye devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yasa dışı bahis sitelerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Samsun'da yeni alınan 12 motosiklet ve 12 araçla birlikte merkez ve ilçelerde polis ekipleri ile motosikletli polis timlerinin sayısı artırıldı.
Trabzon'da kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye 16 bin 220 lira ceza uygulandı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, toplam 5 kilo 76 gram sentetik cannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirilerek, 2 kişi tutuklandı.
Samsun'da düzenlenen operasyonda 21 bin 320 kaçak sigara ele geçirildi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 yabancı uyruklu kadın tutuklandı. Toplam 534,53 gram metanfetaminin ele geçirildiği operasyonda, kadınlardan birinin uyuşturucuyu iç genital ve anüs bölgesinde taşıdığı tespit edildi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Dereli ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
