Yıllık kişi başı 1 diş fırçası ile 1 tüp macun tüketiyoruz
22.11.2023 - 15:59Türkiye'nin ağız ve diş sağlığı konusunda karnesinin iyi olmadığını belirten uzmanlar, yılda bir diş fırçası ve bir tüp diş macunu tüketildiğini belirtti.
- 0
- 0
- 6873
Türkiye'nin ağız ve diş sağlığı konusunda karnesinin iyi olmadığını belirten uzmanlar, yılda bir diş fırçası ve bir tüp diş macunu tüketildiğini belirtti.
Giresun’da bir vatandaşın vefat eden annesinden kalan ve yıkamaya verdiği halının içinden yaklaşık 600 bin liralık altın çıktı. Dükkan sahibi, bulduğu altınları sahibine teslim etti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan, ligin geride kalan 12 haftalık bölümünde istikrarlı bir performans sergilediğine inandığını söyledi.
Trabzon'un Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybeden ve ölümünden sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor.
Giresun'da yıkama firmasına bırakılan halıdan çıkan ziynet eşyaları sahibine teslim edildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde fırtına nedeniyle mendireğe çarptıktan sonra batan Türk bayraklı geminin yerinin limanın uç tarafında tespit edildiğini bildirdi.
Kış ve sonbahar aylarının vazgeçilmezi ıhlamur tüketicinin cebini yakmasına rağmen vazgeçilmiyor.
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası, yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları yeni turizm sezonu öncesinde hazır olacak.
Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Reeder Samsunspor ile Darüşşafaka Lassa maçında Samsun Siber Suçlarla Mücadele (SSM) ekipleri taraftarları yasadışı bahis konusunda bilgilendirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023-TUS 2. döneminde eğitim ve araştırma hastaneleri kontenjanına yüzde 85, üniversite kontenjanına yüzde 80 oranında yerleşmenin olduğunu bildirdi.
Rize’nin Ardeşen İlçe Belediyesi GES projesi ile ilçeye enerji, belediyeye gelir sağlanacak.
Rize'de 5 sene görev yapan ve şu anda Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Nurettin Gökduman'a Rizeli dostları ziyarette bulundu.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) arasında saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği sözleşmesi yapıldı.
Muğla Menteşe İlçesi Kışla Parkı yanında Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'nde ambulans şoförü olarak çalışan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan’ın cansız bedeni bulundu.
Rize'de ekim ayı içerisinde toplam 272 konutun satışı yapıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum 21 Kasım'da görkemli bir törenle hizmete açılıyor. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da babası Özdemir Bayraktar’ın adını taşıyan bilim merkezinin açılışında hemşehrileri ve gençlerle bir araya gelecek.
Gazze'den çıkarılan bazı kanser hastalarıyla refakatçilerini taşıyan iki uçak, Türkiye'ye geldi.
Karadeniz fındığının kalitesi bir kere daha ispatlandı. İtalyan firması Ferrero, Karadeniz fındığına alternatif için yaptığı milyarlarca liralık yatırımını çöpe atmak zorunda kaldı.
