AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse istifa etti
31.01.2023 - 16:33AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı için görevinden istifa etti.
- 0
- 0
- 966
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Aşık, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin arazi yapısının eğimli olması ve bol yağışlı geçmesinden dolayı kayma, takılmalara bağlı ani hareketlerin fıtıklara daha çok sebep olduğunu söyledi.
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal Boztosun: "Teknolojinin az geliştiği dönemlerde vücuttaki değişimler kalp hastalıkları hakkında uyarı kabul edilirdi. Kulak memesinde kırışıklık (Frank), göbek çevresi büyüklüğü, işaret parmağının yüzük parmağından uzun olması ve başın tepe noktasında görülen saç dökülmesi krizin erken belirtilerinden sayılıyordu"
Artvin'de sosyal medya içerik üreticileri, sular altına kalacak olan Yusufeli'ni son kez görüntüleyebilmek için ilçeye akın ediyor.
İYİ Parti Rize İl Kongresi'nde ,Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu il başkanı seçildi.
Belgeselci, yazar ve sunucu Tuluhan Tekelioğlu'nun, hayata geçirdiği "Çocuklar Hep Doğru Söyler" adlı belgesel, gala gösteriminde izleyiciyle buluştu.
Merhum sanatçı Şafak Tavkul'un yaşamını ve sanat hayatını bütün yönleri ile anlatan sergi, sanatçının desenden resme, çizgi filmden animasyona, edebiyattan müziğe bütün yönlerini mercek altına alıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Değeri 1 trilyon dolara ulaşan bu doğal gazı millî şebekemize bağlamak için gemiler ve personel şu anda harıl harıl çalışıyor. İnşallah milletimize taahhüt ettiğimiz şekilde Mart ayı sonu itibariyle Karadeniz gazını hanelere vermeye başlıyoruz" dedi.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde gece gerçekleşen ve bugün sabah saatlerinde fark edilen kazada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan kamyonetin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Cumhurbaşkanı'mız yeninden dizayn edilen Anayasa'nın 101. maddesine göre 2018'de birinci seçim hakkını kullanmış, şimdide ikinci seçim hakkını kullanmak üzere aday olma hakkı var. Bu kadar açık. Yürürlükten kalkmış, yok olmuş bir kuralın hala işliyor olmasını iddia etmenin hukuksal bir dayanağı olmadığı açıktır." dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun “Sahilleri gerçek sahipleri olan halka geri vereceğiz” talimatı sonrası ekipler imara aykırı uygulamalara geçit vermiyor.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını kınayarak, bu olaya gösterilen tepkinin aynısının Doğu Türkistan için de yapılması gerektiğini belirtti.
TÜRKİYE'de en fazla yağış alan bölge olarak bilinen Karadeniz Bölgesi'nde küresel ısınma ve iklim değişikliği etkilerine bağlı olarak kuraklık tehlikesi sürüyor.
Demirören Haber Ajansı'ndan (DHA) üst düzey veda haberi geldi. Yaklaşık 22 yıldır kurumda görev alan Karadeniz Bölge Müdürü, Rizeli gazeteci Muhammet Kaçar, ayrılık kararı aldı.
BARTIN’ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki faciaya ilişkin iddianame hazırlanarak, Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunuldu.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde mobilya, metal ürünleri ve güneş enerji sistemleri üretimi yapan Erbaa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçen yıl kurdukları döner sermaye işletmesiyle 5 milyon lira ciro yaptı.
Gümüşhane’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 30 minik sporcusuna karne hediyesi olarak Gümüşhane Müzesini gezdirdi.
Rize'nin İkizdere ilçesi 20-22 Ocak'ta, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarındaki Zigana Gümüşkayak Kayak tesislerinde adeta kar hasreti yaşanıyor.
