Maden faciasında iddianame mahkemeye sunuldu; 4 yöneticiye 1066'şar yıla kadar hapis talebi
23.01.2023 - 10:02BARTIN’ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki faciaya ilişkin iddianame hazırlanarak, Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunuldu.
- 0
- 0
- 579
BARTIN’ın Amasra ilçesindeki maden ocağındaki faciaya ilişkin iddianame hazırlanarak, Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunuldu.
TRABZON Havalimanı'nda 5 yıl önce, Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplandığı, 2 pilotu hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı kazaya ilişkin soruşturmada yolcuların ifadelerine DHA ulaştı.
ZONGULDAK’ta fındık bahçesinden ormanlık alana sıçrayan yangında 380 metrekare ormanlık alan etkilendi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 6’lı masanın kararlı şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, “Şubat ayı içerisinde mutlaka cumhurbaşkanı adayımızı 6’lı masa açıklayacak ve yolumuza güvenli bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
AK Partisi Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye son 9 çeyrekte sürekli büyüyen ender ülkelerden biri olarak, dünyanın parlayan bir ekonomisi olarak ortaya çıkıyor.
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir kişinin aklına dayalı bir sistem bizi her türlü belayla buluşturur.
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında sahasında Altaş Denizlispor ile karşılaşacak.
Türkiye Dağcılık Federasyonunun (TDF) düzenlediği Gençler ve Büyükler Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Rize'de yapıldı.
1986 yılından beri Rize’nin Derepazarı ilçesinde faaliyet gösteren Nurçay Çay Fabrıkası, ‘çay sirkesi’ çalışması ile yine gündemde.
Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında sahasında Melikgazi Kayseri Basketbol'u 71-63 mağlup ederek, bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini aldı.
Dünya'nın beşinci en yüksek barajında sular yükselmeye devam ediyor.
Giresun’un Görele ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Aile Okulu Projesi" kapsamında muhtarlara eğitim verildi.
Gümüşhane’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 30 minik sporcusuna karne hediyesi olarak Gümüşhane Müzesini gezdirdi.
Mevsin normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tedirgin ediyor.
2017 yılından beri yapılan Kış Yüzme Şenliği fikrinin öncüsü Hasan Önder açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda üstünlük sağladı.
Rize Ziraat Odası'nda 12 Şubat'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için yarışacak olan Mustafa Mavi önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin intihara meyilli 19 öğrenciye verdiği destek ile intiharlarının engellendiğini söyledi.
Trabzon'da sokakta bitkin bulunarak veterinere götürülen hayvanın, köpek mi yoksa çakal mı olduğunun belirlenememesi üzerine DNA testinin yapılmasına karar verildi
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film vizyona girdi.
