Samsun’da pompalı tüfekli saldırı: 1 yaralı
08.10.2025 - 18:28Samsun’da pompalı tüfekli saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralanırken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 2030
Samsun’da pompalı tüfekli saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralanırken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Goldman Sachs Başkan Yardımcısı Robert Kaplan, altının her gün rekor kırmasının normal olmadığını ve iyiye işaret olarak da görülmediğini belirterek yatırımcıları uyardı.
Zonguldak’ta Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis’in katılımıyla Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Hızlı dijitalleşen iletişim çağında kendi alanımızla ilgili editöryel sorumluluğunun yerine getirilmesi ve içerik yönetimi yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Rahatlıkla şunu söyleyebilirim; yüzde 95’in üzerinde bir denetimimiz var" dedi.
İstanbul Valisi Davut Gül, bu yılın ilk 9 ayına ilişkin asayiş verilerini açıkladı.
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay, Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, erken tanının meme kanseri tedavisinde hayat kurtardığını söyledi.
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda iki farklı kamyonette, piyasa değeri 2 milyon 25 bin TL olan 1 ton 440 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde domuz avında kazara av tüfeğiyle babasını vurması sonucu ölümle sonuçlanan olay sonrası gözaltına alınan H.Y. isimli şahsa, çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi verildi.
Bursa'nın Karacabey ilçesinde 4 ay önce vefat eden anneannelerinin mezarını temizlerken gönüllü mezar bakımına yönelen 16 ve 18 yaşlarındaki iki kardeş, sosyal medyada onbinlerce kişi tarafından takip edilmeye başlanınca biranda fenomen oldu.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iddiaya göre jiletle esnafa ve vatandaşlara rahatsızlık veren şahıs, silahla vurularak öldürüldü.
Karabük'te 1 kamyon çöp çıkarılan ev, belediye ekiplerince temizlendi.
Trabzon'daki balıkçı tezgahlarını süsleyen istavrit, 100 liradan satışa sunuluyor.
Giresun'un Bulancak ilçesinde otomobilin minibüse çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Samsun’da emekli astsubaylar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etkili olan dolu, kısa sürede çevreyi beyaza bürüdü.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Ekim ayı itibarıyla 293 çocuğumuzun koruyucu ailenin yanında koruyucu aile hizmetinden faydalanıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Doğu Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağışlar için uyarı yaptı.
Bolu'nun yüksek kesimlerinde hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte kar yağışı etkili oldu.
Çorum ’un Sungurlu ilçe Adliyesinde görevli Yazı İşleri Müdürü A.A.’nın da aralarında bulunduğu 22 kişi rüşvet ve zimmet iddiasıyla gözaltına alındı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde Kaçkar Dağları eteklerinde yer alan kalp şeklindeki Avusor Gölü, doğa tutkunları ve fotoğrafçılar tarafından özel tasarımlı aksiyon dronlarıyla görüntülendi.
