Ordu'da fındık toplarken yamaçtan düşen kişi öldü
23.08.2025 - 16:58Ordu'nun İkizce ilçesinde fındık topladığı sırada yamaçtan düşen kişi hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 1315
Ordu'nun İkizce ilçesinde fındık topladığı sırada yamaçtan düşen kişi hayatını kaybetti.
Trabzon'un Of ilçesinde toprak altında kalan işçi yaralandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Acı dolu günler inşallah artık geride kaldı. Artık kardeşliğimizi büyüttüğümüz yeni bir döneme girdik. Tarihi bir dönüm noktasındayız. Terörsüz bir Türkiye'ye, terörsüz bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
Zonguldak'ta uydu verilerinden yararlanılarak geliştirilen yazılımla Türkiye'nin "kuraklık haritası" çıkarıldı.
Samsun'un Havza ilçesinden Tokat'ta düzenlenecek "Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" programına MHP teşkilatından yoğun katılım sağlandı.
Trabzon'un Hayrat ilçesinde düzenlenen organizasyonla bir araya gelen şehit aileleri ve gaziler, rafting ve zipline gibi çeşitli etkinliklere katıldı.
Trabzon'da taksi ve dolmuş duraklarının yenilenmesi çalışmaları sürüyor.
Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nda, Kırklareli Metropoliti Pavlos Sofianopoulos'un yönettiği 12'nci ayin yapıldı.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Panathinaikos’a konuk olan Samsunspor’un taraftarları, Atina’da yalnızca coşkulu tezahüratlarıyla değil, tribünlerdeki örnek davranışlarıyla da gündem oldu.
Samsun'da operasyonda elde edilen görüntüler sonrası 1 depo ile 1 eve yapılan baskında 171 bin 824 sentetik ecza ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yusuf Demir, “Son yıllarda yaşanan küresel iklim etkisine bağlı olarak da maalesef üzülerek ifade ediyorum.
Samsun'da yaşayan Kimyager Hülya Akay (43), yıllardır mücadele ettiği sivilce ve cilt problemlerine doğanın sunduğu çözümlerle derman buluyor.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 2025 yılı ikinci sürgün yaş çay alımlarında tarihinin en yüksek alımını gerçekleştirdiğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Yılı'nda hem toplumu hem de aileleri güçlendiren çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.
Karabük’ün Eflani ilçesinde düzenlenen karpuz hasadı etkinliğinde köy muhtarının ürettiği karpuzlar köylülere ikram edildi.
E ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Doğum destek sistemimizi güçlendirdik. Bu yıl itibariyle doğum yapan her anneye destek olduk.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Topçam Mahallesi’nde planlanan 10 park projesinin ilk 4’ünün yapımına başlandığını söyledi.
Ordu’da, avukat Muhammed Emre Tomakin, elindeki pakette meydana gelen patlamada yaralandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Rize’de bugün valilik ve belediye ziyaretlerinden aile buluşmasına kadar pek çok etkinliğe katılacak.
