Karabük'te 2 evde yangın
01.04.2025 - 14:17Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir evde başlayan yangın bitişiğindeki eve de sıçradı. Yangın, itfaiye görevlileri tarafından söndürülürken iki evde zarar meydana geldi.
- 0
- 0
- 1270
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir evde başlayan yangın bitişiğindeki eve de sıçradı. Yangın, itfaiye görevlileri tarafından söndürülürken iki evde zarar meydana geldi.
Geçtiğimiz akşam sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden Karadeniz’in sevilen sesi, gönüllü sanatçı Volkan Konak’ın vefatı sanat camiasını ve hayranlarını yasa boğdu.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında İl Divan Toplantısı ve Bayramlaşma Programı düzenledi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti polisi, sahnede kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Volkan Konak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde çöp kamyonunun arkasındaki oyuncak ayılar görenlerin dikkatini çekti. Temizlik görevlerinin ayıları aracın arkasına asması görenleri hayrete düşürdü.
MHP Erzurum İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi. MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ında katıldığı bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgi gösterdi.
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) konser sırasında fenalaşarak yere yığılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın cenazesi İstanbul'a getirildi.
Bolu’nun Göynük ilçesinde bayram namazına ve toplanma alanına geç kalan veya gelmeyenler, bayram geleneği olarak köyde bulunan su oluğuna atılıyor.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gürültü sebebiyle çıkan ve ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada iki kişi darp edilerek yaralanırken 8 kişi gözaltına alındı. Yaralı olan şahıslardan birinin emekli polis olduğu öğrenildi.
İzmir'de askeri üniformayla taksici esnafını dolandırmaktan ceza alan dolandırıcı bu sefer de sahte polis oldu. Sahte polisi, yazlık üniformaları ele verirken, yakalanan şüphelinin emniyetteki ifadesinde psikolojisinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi.
Konya'da 10 ve 12 yaşlarında iki kardeş arasında çıkan kavgada bir çocuk yaralandı.
Her gün televizyonlardan veya mesaj olarak uyarılar yapılsa da, insanlar dolandırıcıların ağından kurtulamıyor. Uzmanlar, dolandırıcıların her seferinde farklı taktikler kullandığını veya sektör değiştirmesine dikkat çekti.
Çorum'da bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde 2 otomobil ile servis minibüsünün karıştığı kazada 11 kişi yaralandı.
Ordu'da, Şehit Uzman Çavuş Kerem Çalışkan'ın mezarının da bulunduğu kabristanlığın yolunda düzenleme yapıldı.
Türkiye'nin önemli balıkçılık kentleri arasında yer alan Sinop'ta, ramazan ayı süresince en fazla tüketilen balık türleri arasında mezgit ilk sırada yer aldı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 2 evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde mangal yanan bağ evi kullanılamaz hale geldi.
