Bolu'da öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı
14.03.2025 - 14:25Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı.
- 0
- 0
- 920
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, öğrencilere doğa bilinci ve hayvan sevgisi anlatıldı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehrin kültürel mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma hedefiyle hayata geçirilen 'kültür sokağı' projesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, hekimliğin, insan yaşamına doğrudan hizmet eden bir meslek olduğunu belirterek "Hekimin vazgeçilmezliği vardır. Tarih boyunca hekimler bu misyonları ile öne çıkmışlardır” dedi.
Rize'de hakkında 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Ordu’nun İkizce ilçesi Şentepe Mahallesi ile Samsun’un Terme ilçesi Ambartepe Mahallesi’nin kesiştiği noktada ‘İki Şehir, Bir Sofra’ iftar programı düzenlendi. İftara yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Amasya'da lise öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık ekiplerine sürpriz kutlama hazırladı.
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde debisi yükselen Ezine Çayı'nda mahsur kalan ekskavatör operatörü itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
Rize'de bir apartmanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu.
Samsun’un Atakum ilçesinde sokak ortasında sözlü tacize uğrayıp darbedilen Damla Korkmaz, 8 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi. Korkmaz, “Umarım öyle bir ceza alır ki bir daha kadına dokunmayı aklından bile geçiremez. Beni düşünemeyeceğim kadar kötü yaptı. 3 ay sıvı ile besleneceğim” dedi.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir kişinin hafif ticari aracın arkasından tutunarak yaptığı tehlikeli yolculuk sürücülerin cep telefonu kameralarına yansıdı.
Ordu’nun Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar sonrası 3 farklı bölgede eş zamanlı denetim gerçekleştirildi.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde aracının motor kısmına bu kez kedi değil, horoz girdi. Motorda sıkışan horoz, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti.
Çorum'da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir gıda fabrikasında çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.
Samsun'un Bafra ilçesinde üç aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, Ardeşen Manganez Köyü’nde düzenlediği operasyonda hakkında 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 yıldır firari olan R.K. (47) isimli şahsı yakaladı.
Rize’de zatürre tedavisi gören 4 aylık bebek, ambulans helikopter ile Elazığ’a sevk edildi.
Ordu'nun "Sakin Şehir" ünvanlı Perşembe ilçesindeki Hoynat Adası, turizme kazandırılmasına yönelik çalışmaların ardından ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geldi.
Of Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde hazırlanan 250 adet yardım kolisi Türk Kızılay'a teslim edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesince ramazanda her gün 2 bin kişiye iftar veriliyor.
