Irmak kenarından gelen 'imdat' sesi ekipleri harekete geçirdi
17.12.2022 - 09:49BARTIN'da, ırmak kenarında 'imdat' çığlığı duyanların ihbarı ekipleri harekete geçirdi.
- 0
- 0
- 552
BARTIN'da, ırmak kenarında 'imdat' çığlığı duyanların ihbarı ekipleri harekete geçirdi.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2023 seçimlerinde inanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve 'Cumhur İttifakı'mıza rekor bir oyla destek vereceğiz.
KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde, kendisini jandarma olarak tanıtan kişi, girdiği evdeki kadına 'Eşinizle birlikte cinayete karıştınız' diyerek, 40 bin TL nakit para ve 35 bin TL değerindeki altını alarak kayıplara karıştı.
ARTVİN'in Şavşat ilçesinde, yol kenarında kan izlerine rastlanılan hasarlı kamyonetine 1 kilometre mesafede cesedi bulunan köy muhtarı Murat Altun’un (44), husumetli komşusu Yüksel Acar (57) tarafından evinde para meselesi yüzünden çıkan tartışmada çekiçle başına vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
VakıfBank, yurt dışından temin edilen, sürdürülebilirlik kriterlerine dayalı 400 milyon avro tutarında yeni bir teminatlı fonlama işlemi gerçekleştirdi.
Avustralya'daki Queensland Üniversitesi Beyin Enstitüsünde, Alzheimer hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere yeni bir teknoloji geliştirildi.
ARTVİN'nin Şavşat ilçesinde, yol kenarında kan izlerine rastlanılan hasarlı kamyonetine 2 kilometre uzaklıkta cansız bedenine ulaşılan Tepeköy muhtarı Murat Altun (44), toprağa verildi.
ZONGULDAK’ta, balık avı sırasında tekneden suya düşen İbrahim Acar’ı (38) arama çalışmaları, 2'nci gününde Sahil Güvenlik tarafından denizden botla havadan ise helikopterle sürdürüldü.
ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde Filyos Belediyesi Fen İşleri çalışanlarının 'Karabaş' ismini verdikleri karga, garaj amirinin odasına girerek masanın üstündeki garaj anahtarını aldı.
ARTVİN'de, yol kenarında bulunan ve kan izlerine rastlanılan hasarlı kamyonetin kayıp sürücüsü, Tepeköy muhtarı Murat Altun’un (44) cansız bedenine ulaşıldı.
Senaryosunu ve yönetmenliğini Ahmet Toklu'nun üstlendiği, TRT ortak yapımı "Pota" filmi, Venezuela'da bu yıl 8. kez düzenlenen "Festival de Cine İnfantil de Ciudad Guayana"da ödüle değer görüldü.
Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, çok uluslu şirketlere yüzde 15 oranında küresel asgari kurumlar vergisi uygulanması konusunda uzlaşı sağladı.
ARTVİN'in Şavşat ilçesinde yol kenarında, bir tepenin eteğinde, hasarlı ve içinde kan izleriyle bulunan kamyonetin sahibi Tepeköy köyü muhtarı Murat Altun (45) için arama çalışması başlatıldı.
BAYBURT'un Aydıntepe ilçesinde, kar yağışı sonrası yolda otomobilleriyle mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
Her yıl İTÜ Çekirdek'e başvuran girişimlerden en iyilerinin belirlediği Big Bang Start-up Challenge etkinliğinde bu sene, girişimler toplamda 341 milyon liralık ödül, nakit ve yatırımla buluştu.
KARABÜK’te yaşayan İlhan Ercan (50), kendisini telefonda 'polis' diye tanıtan şüpheliye inanarak 100 bin lira kredi çekip, hesaba yatırmak isterken, banka güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
ZONGULDAK'ta, park halindeki dolmuşun önüne oturup, sigara içerken aracın hareket ettirilmesiyle altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Baş (80), bilirkişi raporuna göre 'asli', şoför Yunus Emre K. (20) ise 'tali' kusurlu bulundu.
TRABZON’da İhtiyaç Haritası ve Kanser Savaşçıları Derneği ile AstraZeneca Türkiye’nin koşulsuz desteğiyle yürütülen 'Kendini Tanı, Erken Tanı Meme Kanseri Farkındalık Hareketi' kapsamında kadınlara eğitim verildi.
TOKAT'ta bir mağazada çalışan Samet Yıldız (22), sosyal medyada gördüğü 30 bin TL'lik telefon çekilişine katıldı.
Türk Hava Yolları'nın (THY) piyasa değeri toplamda 191,3 milyar TL'ye (cari kurla 9,78 milyar avro) ulaşarak Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın piyasa değerini aştı.
