Yeşilaydan sarımsak tarlasında çalışan kadınlara ziyaret
22.07.2025 - 12:28Yeşilay Kastamonu Şubesi üyeleri, Taşköprü ilçesinde sarımsak hasadı yapan kadınları ziyaret etti.
- 0
- 0
- 660
Yeşilay Kastamonu Şubesi üyeleri, Taşköprü ilçesinde sarımsak hasadı yapan kadınları ziyaret etti.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüs sürücüsü yaralandı.
Muğla’nın Menteşe ilçesi, yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte ciddi orman yangını riski taşıyan bölgeler arasında yer alıyor.
ABD ve İngiltere dahil 6 ülkede yapılan araştırma, maaş kaybı olmadan haftada 4 gün çalışma sistemine geçen çalışanların, zihinsel ve fiziksel sağlıklarının iyileştiğini ve performanslarının arttığını ortaya koydu.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde, düzenlenen güreş müsabakaları sırasında iki güreşçi bir anda seyircilerin arasına daldı. Bu sırada sporculardan biri rakibini karıştırıp seyircilerden biriyle güreşmeye başladı. O anlar, kameraya yansıdı.
Rize şehir merkezinde son günlerde gözle görülür şekilde artan trafik yoğunluğu, sürücüleri zor durumda bırakıyor.
Rizeli siyasetçi ve eski Milletvekili Metin Külünk, ikinci sürgün yaş çay sezonunun başlamasıyla birlikte bazı özel sektör kuruluşlarının uygulamalarına sert tepki gösterdi.
Çaykur Rizespor, kaleci transferinde sona yaklaştı!
Ardahan'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Rize'de 16 yaşındaki Enes Fil'den 21 Temmuz Pazartesi günü öğlen saatlerinden bu yana haber alınamıyor.
Kaçkar Dağcılık Rafting ve Kayak Kulübü tarafından bu yıl 27’ncisi düzenlenen Uluslararası Dağcılık Şenliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde yapılan törenle başladı.
Çaykur Rizespor'un bilinen taraftar gruplarından "Mekansızlar", isim değişikliğine giderek yeni sezondan itibaren "Rizespor Şehr-i Müdafa Grubu" adıyla tribünlerde yerini alacak.
Canik Belediyesi'nin 2025 Aile Yılı'na özel düzenlediği etkinlikler ve sosyal destekler sürüyor. Belediye 2025 yılında ilçede çocuk sahibi olan ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin TL destek ile birlikte anne adaylarına Bebek Destek Paketi hediye etmeye devam ediyor.
Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu'nda müdürlük görevinde değişiklik yaşandı.
Sinop'ta semaver yakarken elindeki benzin bidonunun alev alması sonucu yanarak yaralanan şahıs, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Amasya'da bordür taşları ile trafik levhasına çarparak takla atan otomobildeki Azra Okatan (7) hayatını kaybetti, annesi, babası ve 2 kardeşi yaralandı.
ZONGULDAK’ta, Erdeniz K.’nin, akrabaları Halil Can (24) ve Emirkan (18) kardeşler ile babaanneleri Nazmiye Köroğlu'nu (75) düğünden dönerken bıçaklayıp öldürdüğü olaya ilişkin husumetin nedeni ortaya çıktı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde eğlence mekanında çıkan kavgada cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen Soner Şanlı (30), iş yeri sahibi O.A. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden (OMÜ) Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, yaz sıcağına karşı riskli grupları uyararak, "Kavun, karpuz, kayısı, kiraz, domates, salatalık, havuç, tere, roka gibi sebzeleri, şeftali gibi meyveleri bol bol yerlerse, onlar için çok daha koruyucu olacaktır. Onların güneşin zararlı ışınlarından da korunmasına yardımcı olacaktır" dedi.
Trabzon'da, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çocukların katılımıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.
