Rize’de bayram dönüşü feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı!
09.06.2025 - 08:02Rize'nin Çayeli ilçesinde hafif ticari aracın refüje çarparak takla attığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 2282
Rize'nin Çayeli ilçesinde hafif ticari aracın refüje çarparak takla attığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Rize İHH, 2025 Kurban Kardeşliği organizasyonu kapsamında Orta Afrika ülkesi Mali’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurban organizasyonuyla birlikte bölge halkına yardım ulaştıran ekip, bayram sevincini çocuklarla da paylaştı.
Rize’nin Ardeşen ilçesi Işıklı-Yeniay plajı mevkiinde, deniz üç gündür yoğun kirlilik altında. Derelere gelişi güzel atılan çöpler, plastik atıklar ve çeşitli evsel artıklar Karadeniz’e ulaştı. Bu durum, deniz yüzeyinin çöp yığınına dönmesine ve kıyıların plastik atıklarla kaplanmasına neden oldu.
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde balık tutmak için Aras nehrine giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.
Konya'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin 2 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte balık satışlarında durgunluk yaşanıyor.
Erzurum’un Palandöken ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Ordu'da bir kişinin evinin bahçesinde ölü bulunmasıyla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı, 3'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmasına neden olayla ilgili bilirkişi raporları hazırlanmaya devam ediliyor. Raporda elektrik tesisatının havuza olması gerektiğinden daha yakına kurulduğu öğrenilirken, raporun önümüzdeki günlerde savcılığa sunulması bekleniyor.
Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Trabzon'da 3 Haziran'da meydana gelen selde kaybolan 72 yaşındaki Hüseyin Aydın'ın cansız bedeni bulundu.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobilin yoldan çıkarak 2 iş yerine çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.
Gaziantep'in Araban ilçesinde 24 Mayıs 2025 günü ailesiyle fıstık bahçesindeyken kaybolan 10 yaşındaki otizmli Onurcan Özdemir'in cansız bedeni Fırat Nehri'nde bulundu. Cenazenin sudan çıkarılması ve tam kimlik teşhisi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Hatay'ın Arsuz ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Motosikletin otomobile ok gibi saplandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun’da beyin ölümü gerçekleşen 61 yaşındaki kadının organları, nakil bekleyen 3 hastaya yaşam umudu oldu.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan ve Avrupa'nın en yüksek üçüncü, Türkiye'nin ise en büyük şelalesi olma özelliğini taşıyan Tortum Şelalesi, kar sularının erimesiyle birlikte coşarak ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.
Çaykur Rizespor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmaları toplamda 101 bin 436 seyirci takip etti.
Bingöl'de ormanlık alanda çıkan yangın bir eve sıçradı. Yangın, ekipler tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beğendik Beldesi yolunda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
Sivas’ta yoldan çıkan minibüsün Kızılımak’a uçması sonucu 4 kişi yaralandı.
